Ruská tradičná medicína a ruská - sibírska kozmetika

graziela
24. sep 2014

Zienky, mate nejake skusenosti s tradicnou ruskou kozmetikou a medicinou - napr. sibirska AGATA, ELIT PHITO, NATURA SIBERICA? (mydla,oleje,kremy, plet.masky, sirupy,sampony, oleje, tinktury, vyziv.doplnky) Dakujem vopred za tipy a skusenosti.

zuzuli777
26. okt 2014

Mam veľmi dobre skusenosti s šamponmi Agata a vyskúšala som aj kremy su fantastické používam ich už rok. Ak mate zaujem o niektorý konkretny šampon pošlem Vám kontakt na babu ktorá ich dováža z RU.

katkaris
31. dec 2014

@graziela Dobry den, Jezisko mi doniesol rakytnikovy krem na ruky a vlasovu starostlivost znacky Natura Siberica. Som nou prijemne prekvapena, nemozem povedat nic ine, iba, ze je famozna. Po rakytnikovom kremiku mam ruky ako male babo. Vyrobca uvadza, ze produkty obsahuju vysoky podiel rakytnikoveho oleja, myslim, ze to vidno a citit uz aj pri otvoreni. Poprvykrat sa stretavam s tymto olejcekom aj v kozmetike. Prave googlim a hladam dalsie info o znacke a jej dalsich produktoch. Vy mate aku skusenost? Vyznate sa v ruskej prirodnej kozmetike, ked menujete viac znaciek? Dakujem krasne za reakciu.

graziela
autor
1. jan 2015

@katkaris To ma velmi tesi, ze ste taka spokojna 🙂 Ja som zatial este neskusala, no mam moznost zakupenia tychto znaciek v dobrych cenach a chcela by som tiez nieco z toho vyskusat...V blizkej buducnosti by urcite nieco zadovazim a potom Vam dam vediet ;)

katkaris
1. jan 2015

Aha, nevadi. Nasla som dost info aj na nete. Sa akurat cudujem, ze kelu, kde to bolo doteraz?! ...ze ja sa o tom dozvedam az teraz!!??

zumama
9. jan 2015

Prijemna, prekvapivo ucinna. Niektorymi recepturami som sa inspirovala aj pri vyrobe vlastnych lieciv a kupelov.

hana2kratmama
11. jan 2015

Prave testujeme Naturu S., to ostatne mi je novinka. Spa veci na vybornu, detsku este len spoznavame. Ideme na tieto vecicky. Vzdy vsetko skusam najprv na sebe, pre istotu. Zatial sa mi velmi paci, fajna, prijemna.

suzikaa
4. apr 2015

Ahojte. vcera som si tuto kozmetiku nasal v piestanoch tak premyslam zeby som ju vyskusala. Nasla som ich aj stranku a teda nasla som aj odkaz na nebezpecnu kozmetiku co sa tejto znacky tyka. Ake mate skusenosti?

sampo
4. apr 2015

Ja uz dlhsie pouzivam sampony natura siberica 🙂 mala som aj krem, balzam na vlasy, penu, kremy. Som spokojna. Mame aj detsku kozmetiku do nich

suzikaa
4. apr 2015

Tak to bude potom len nejaka hlupost prepisknuta mediami ako vzdy. Hlavne sampony a oleje ma lakaju.

devildoll
30. apr 2015

Ahojte, mozete mi poradit stranku na online predaj ruskej kozmetiky SIBIRSKE ZDRAVIE?
okrem ezoterashop.eu
Velmi kvaltina kozmetika, ale uz nemam moznost si ju nechat doviezt z Moskvy.. Dakujem.

nutrimas
23. máj 2015

Pripajame sa k fanusikom kozmetiky Natura Siberica 🙂 Nedavno sme nasu ponuku vlasovej kozmetiky rozsirili o rakytnikovu radu na zaklade pozitivnych recenzii: http://www.nutrimas.sk/Vlasova-kozmetika-c41_13...
Po otestovani musime len suhlasit. Jedna sa o kvalitne produkty z prirodnych zloziek, bez parabenov, cize vhodne aj na problematicku, citlivu plet, ci vlasy a hlavne v prijatelnej cene. Postupne budeme urcite aj my rozsirovat ponuky tohto vyrobcu. Privitame prip. dalsie postrehy a skusenosti.

sampo
23. máj 2015

@nutrimas tu máááám 😀 aj s penou

nutrimas
23. máj 2015

@sampo My mame zatial odskusane samponiky, balzamy, gel na formovanie ucesu a kondicioner v spreji, no chystame sa na dalsie kusky a postupne pridame aj do nasej ponuky 🙂
A ako ste spokojna? Nas prijemne prekvapila ta nadherna vona 🙂

sampo
23. máj 2015

@nutrimas moj manzel tu vonu neznasa 😀 mala som aj telovy krem, mne to bolo prijemne.. a on stale, ze ako v domove dochodcov 😝 ta pena zase az taky úžasný objem nerobi, ale sampon a balzam su fajn.

spcarmen
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
noeminka
20. jún 2016

Ja používam už 3. mesiac pleťovú kozmetiku od natura siberica a plánujem aj detskú...Prvý krát som sa stretla s touto kozmetikou u mojej kozmetičky. Som na 100% spokojná a vrelo odporúčam ich výrobky. Sú jemné, voňavé a 100% prírodné ☺

miroslava555
21. jún 2016

ja používam naturu sibericu už dva roky, naviedol ma na ňu môj manžel, je rus, naozaj fantastická kozmetika, prírodná a cenovo veľmi dostupná, hlavne v Rusku 🙂. Ja osobne skúšam z nej sauna&spa, rakytník, detská kozmetika, pleťová kozmetika Panta de siberica, ale najlepšie čo tam kúpim v originál ich obchodoch v Moskve napr.čerstvo lisovaný olej z píniových orieškov a všeličo iné.

noeminka
21. jún 2016

@noeminka 🙂

lielmi
3. júl 2016

@graziela

Dobry den, mohla by som poprosit kontakt na dodávateľa, co mate vy? Dakujem ;)

lielmi
3. júl 2016

@zuzuli777
Dobry den, možem poprosit KOntakt na pani, co distribuuje?

miroslava555
4. júl 2016

Ahoj lielmi, ja nemám distribútora, kupujem to priamo v Moskve 🙂,

lielmi
6. júl 2016

@miroslava555
Chodite tam často, ci tam žijete?
Co to vyjde tam? Percentuálne cca o kolko lacnejšie..?

miroslava555
8. júl 2016

Zatiaľ žijeme v Bystrici, práve rozhodujeme kde bude lepšie. Neviem ti teraz povedať aký je tam presne rozdiel v cene, ale určite na niektorých výrobkoch aj o tretinu. Ak chceš koncom júla pôjdem tam a okukám 🙂

ajana1
8. júl 2016

Baby preco chodit po dobru kozmetiku tak daleko? Skusili ste aj Dulcia, Ponio ci Modru Pupavu zo Slovenska? Maju vybornu naturalnu kozmetiku a este k tomu by ste podporili aj slovenskych vyrobcov.

viera27
8. júl 2016

Natura siberica pouzivam uz dho. Vcelku OK, niektore veci vyborne, niektore priemer. Napr. sampon pouzivam tuhy, sopahoriu. Ale masku a kondicioner ked potrebujem, tak tu rakytnikovu radu prave od Natury.

viera27
8. júl 2016

@noeminka ja len poupravim. Pokial sa nemylim, Natura Siberica nie je 100% prirodna ako uvadzate 🙂, ale blizko, je to 99%

noeminka
9. júl 2016

@viera27 Prepacte! Tak skoro 99% 🙂

lielmi
13. júl 2016

@miroslava555 mirka, super, dakujem! Ked budes tak zlata ;)

lielmi
13. júl 2016

Najma sampony a kondicionery

martinago
Odpoveď bola odstránená
Zobraz