Zienky, mate nejake skusenosti s tradicnou ruskou kozmetikou a medicinou - napr. sibirska AGATA, ELIT PHITO, NATURA SIBERICA? (mydla,oleje,kremy, plet.masky, sirupy,sampony, oleje, tinktury, vyziv.doplnky) Dakujem vopred za tipy a skusenosti.
@graziela Dobry den, Jezisko mi doniesol rakytnikovy krem na ruky a vlasovu starostlivost znacky Natura Siberica. Som nou prijemne prekvapena, nemozem povedat nic ine, iba, ze je famozna. Po rakytnikovom kremiku mam ruky ako male babo. Vyrobca uvadza, ze produkty obsahuju vysoky podiel rakytnikoveho oleja, myslim, ze to vidno a citit uz aj pri otvoreni. Poprvykrat sa stretavam s tymto olejcekom aj v kozmetike. Prave googlim a hladam dalsie info o znacke a jej dalsich produktoch. Vy mate aku skusenost? Vyznate sa v ruskej prirodnej kozmetike, ked menujete viac znaciek? Dakujem krasne za reakciu.
Aha, nevadi. Nasla som dost info aj na nete. Sa akurat cudujem, ze kelu, kde to bolo doteraz?! ...ze ja sa o tom dozvedam az teraz!!??
Prijemna, prekvapivo ucinna. Niektorymi recepturami som sa inspirovala aj pri vyrobe vlastnych lieciv a kupelov.
Ahojte. vcera som si tuto kozmetiku nasal v piestanoch tak premyslam zeby som ju vyskusala. Nasla som ich aj stranku a teda nasla som aj odkaz na nebezpecnu kozmetiku co sa tejto znacky tyka. Ake mate skusenosti?
Ja uz dlhsie pouzivam sampony natura siberica 🙂 mala som aj krem, balzam na vlasy, penu, kremy. Som spokojna. Mame aj detsku kozmetiku do nich
Tak to bude potom len nejaka hlupost prepisknuta mediami ako vzdy. Hlavne sampony a oleje ma lakaju.
Ahojte, mozete mi poradit stranku na online predaj ruskej kozmetiky SIBIRSKE ZDRAVIE?
okrem ezoterashop.eu
Velmi kvaltina kozmetika, ale uz nemam moznost si ju nechat doviezt z Moskvy.. Dakujem.
Pripajame sa k fanusikom kozmetiky Natura Siberica 🙂 Nedavno sme nasu ponuku vlasovej kozmetiky rozsirili o rakytnikovu radu na zaklade pozitivnych recenzii: http://www.nutrimas.sk/Vlasova-kozmetika-c41_13...
Po otestovani musime len suhlasit. Jedna sa o kvalitne produkty z prirodnych zloziek, bez parabenov, cize vhodne aj na problematicku, citlivu plet, ci vlasy a hlavne v prijatelnej cene. Postupne budeme urcite aj my rozsirovat ponuky tohto vyrobcu. Privitame prip. dalsie postrehy a skusenosti.
Ja používam už 3. mesiac pleťovú kozmetiku od natura siberica a plánujem aj detskú...Prvý krát som sa stretla s touto kozmetikou u mojej kozmetičky. Som na 100% spokojná a vrelo odporúčam ich výrobky. Sú jemné, voňavé a 100% prírodné ☺
ja používam naturu sibericu už dva roky, naviedol ma na ňu môj manžel, je rus, naozaj fantastická kozmetika, prírodná a cenovo veľmi dostupná, hlavne v Rusku 🙂. Ja osobne skúšam z nej sauna&spa, rakytník, detská kozmetika, pleťová kozmetika Panta de siberica, ale najlepšie čo tam kúpim v originál ich obchodoch v Moskve napr.čerstvo lisovaný olej z píniových orieškov a všeličo iné.
Ahoj lielmi, ja nemám distribútora, kupujem to priamo v Moskve 🙂,
@miroslava555
Chodite tam často, ci tam žijete?
Co to vyjde tam? Percentuálne cca o kolko lacnejšie..?
Zatiaľ žijeme v Bystrici, práve rozhodujeme kde bude lepšie. Neviem ti teraz povedať aký je tam presne rozdiel v cene, ale určite na niektorých výrobkoch aj o tretinu. Ak chceš koncom júla pôjdem tam a okukám 🙂
Baby preco chodit po dobru kozmetiku tak daleko? Skusili ste aj Dulcia, Ponio ci Modru Pupavu zo Slovenska? Maju vybornu naturalnu kozmetiku a este k tomu by ste podporili aj slovenskych vyrobcov.
Natura siberica pouzivam uz dho. Vcelku OK, niektore veci vyborne, niektore priemer. Napr. sampon pouzivam tuhy, sopahoriu. Ale masku a kondicioner ked potrebujem, tak tu rakytnikovu radu prave od Natury.
@miroslava555 mirka, super, dakujem! Ked budes tak zlata ;)
Najma sampony a kondicionery
Mam veľmi dobre skusenosti s šamponmi Agata a vyskúšala som aj kremy su fantastické používam ich už rok. Ak mate zaujem o niektorý konkretny šampon pošlem Vám kontakt na babu ktorá ich dováža z RU.