RTG zubov - náušnica

zolsi
10. apr 2024

Zdravím, iba by slm sa chcel spýtať. Mal by som ísť na RTG zubov ale mám jeden piercing na uchu ktorý sa furt zapaluje a sú s ním problémy. Už to je ako-tak pekne zahojené lebo sa o to snažím pekne starať ale skúšal som si to vybrať a ono to proste nejde. Tak sa iba chcem spýtať či pri RTG zubov je fakt nutné si náušnice vybrať z ucha, alebo či si to náhodou neviem niečim zakryť aby to tam nevadilo.

klip0
10. apr 2024

@zolsi mne povedala zubárka že s náušnicami to zle vidieť. Či sa dá zakryť neviem poradiť

miggy
10. apr 2024

Ja som si nikdy náušnice dole nedávala. Teda ak robila snímok zubu. Pri panoramatickom som musela.

moonlight1210
10. apr 2024

Kov to odtieni, takze na snimke moze ostat cierny flak, kde nic nevidiet. Alebo zle viditelne miesto (tien, krory skresli snimku).
Ak zrovna tam ti zacina medzizubny kaz, ci zapal na koreni zuba a pod., zbytocne sa to nebude riesit vcas a dojdes na to, az ked to zacne boliet a mozes prist o zub (trebars odumrie, a tym padom aj po vycisteni vydrzi o vela rokov menej).

Ak mozes, preloz si termin na rtg a chod, ked bude nausnica vyhojena a budes ju vediet vybrat. Tipujem, ze tak do dvoch tyzdnov by to uz slo.

xsuzannex
10. apr 2024

Mne sa toto stalo. Prisla som na rtg, kazali ze nausnice dole. No nech som robila co som robila, dako sa zahryzli a nedali sa dat dolu.. snimok vysiel v pohode, vidno len dve bodky na usiach 😄