Vie mi prosím niekto vysvetliť môj RTG snímok pľúc?
Či je všetko v poriadku prosím 🙏🏼 nech som není v strese.
Ďakujem ❤️
@pink_lady práveže mi nevedia zistiť čo mi je. Lebo aj horúčku a kašeľ strašný a z toho vlastne bolesť a pichanie v hrudníku. Preto som mala ísť aj na rtg len neviem vôbec čo mi tam napísali.
@pink_lady mala alebo ešte mám? Lebo kašeľ a bolesť neprešla, hlavne v noci stále kaslem. A stále beriem antibiotiká.
@slaninka75 tak potom ta zvyraznena kresba je z toho kasla, zapalu
Odbery, vytery vsetko negativne?
Nabuduce skupina zdravotnici na MK tu ti poradi “bars kto”
Autorka, nabuduce kludne sa pytaj, aj mimo vyssie spominanej skupiny, nie vsetci zdravotníci sú tam, pripadne sú tu aj mimo ludia so skusenostou 🙂
Ale drviva vacsina pridpevkov tam je komentovana zdravotnikmi
To by potom snimky rtg popisovali ludia z ulice lebo maju skusenost lebo uz absolvovali rtg vysetrenie 😂
tak ja mam skusenost z danej skupiny taku, ze pani dr ktora sa tam prezentuje ako ocna mi radila dat rocnemu synovi rezat jacmene ze to urcite neprejde...nastastie som dala na radu sluzobne starsej doktorky ktora sa za taku radu chytila za hlavu a ocka vyliecila tak ze odvtedy sa problem nezopakoval...tolko k odbornosti danej skupiny..snad sa pani oftalmologicka najde 😉
inak, ak už, , vyborna stranka na online poradenie je ulekare.cz, odpovedaju tam lekári pod skutocnými menami, s uvedenou specializaciou, nie su to anonymi ako na MK 🙂
Tak snad si na mna spomeniete ak sa jacmene nedajboze vratia lebo to sa deje casto
Ja nemam problem ukazat diplom 👍🏻
@taktotedanie tak ho ukaz, aj z atestacii...zaujímavé, že naša dr má inú skúsenosť, rovnako aj ina očná dr, ktorej sme sa pýtali ...obe už majú vlastné ambulancie a prax 20+ rokov 😉
@slaninka75 Ta zmnozena kresba nemusi znamenat vobec vobec nic, mozu to byt mykoplazmy/chlamydie, alergia, reflux ziaden zapal si mat nemusela
Pytaj si krvne odbery+serologiu
@pink_lady vidim ze kym si bola vyhodena zo skupiny pre absolutne neadekvatne spravanie si si neprecitala pravidla a zoznam zdravotnikov, nevadi ;)
@pink_lady tebe bolo poradene podla toho ako si problem dietata opisala takze problem by som hladala na tvojej strane
Ale vies co takymi to recami sa vies kde ohanaj 🙂 🙂 🙂
Viac stastia a empatie v zivote lebo asi niekde sa v detstve stala chyba
autorka, ja som takto kaslavala dlho, bola som aj na infekcnom aj na plucnom - kde som mala presne takyto isty popis RTG - opakovany snimok urobila dr po 2m...nič to nebolo, povedali ze z kasla...mimochodom, odbery mi neurobil dr skor ako po 3t kasla nikdy
@taktotedanie skupinu som opustila sama, nebola som vyhodena, to si vyprosujem...o empatii sa pozri do zrkadla ...no a co bude s tym diplomom?
@taktotedanie s takymi recami ze mi bolo poradene ako som sa pytala mozes ist vies kde...dala som fotku jacmena a ze dr nam dal pamycon a tobrex a teda nepytala som sa ci rezat...ale tot pani dr taktotedanie radila rezat ze inak sa toho nezbavime
škoda, že pred tým ako som opustila skupinu som všetky prispevky, napriek zakazu, vymazala...inak by som to tu zverejnila, ako som sa na dany problem pytala
@taktotedanie aaa, zoznam zdravotnikov som citala, akurat, že je bez realnych mien, len s anonymnimi nickmi 😉 teším sa na ten diplom, ktory nemas problem zverejnit...celkom rada si precitam recenzie na teba od ludi ktorí maju realnu skusenost
@taktotedanie krvné odbery mám spravene aj odbery na pľúcne chlamýdie čakáme na výsledky.
@pink_lady mne dr spravila všetky odbery po 2 ryzdnoch kaslania a teraz asi týždeň prešlo a ešte nemám výsledky. Zajtra mám dr kontrolu. Uvidíme čo povie. Či už sú výsledky
@slaninka75 držím palce, nech to prejde
@slaninka75 pockaj na vysledky a uvidis, lekar dalej bude vediet ako potom postupovat
Este alergie mas vylucene?
@pink_lady svoje meno ti na diplome urcite nezverejnim teda priezvisko, clovek cce byt aspon niekde v anonymite 😘
Recenzie na internete? Nie vdaka stacia mi plne skrinky kariet pacientov to hovori za vsetko
@taktotedanie 🤣to hovori ozaj za vsetko, ukazovat diplom bez měna🤣🤣
@pink_lady pekny zvysok dna ruzova ti prajem 😘
@taktotedanie aj tebe draha 😍
😹
@taktotedanie alergie nemám žiadne
máš zvyraznenejsiu cievnu kresbu v prieduskach, pravdepodobne si mala zapal, alebo kasel...?