Stalo sa vam,že rentgen neukazal pri čisteni zubnych kanalikov štvrty koreň?.....mne to ukazalo až na ct.
Pocitovali ste okrem citliveho zuba aj niečo ine?...napr.tupy tlak nad zubom v ďasne...
@zuwa78 mne to ten zubar vysvetlil, ze velmi zalezi na tom ako je kvalitne ten rtg spraveny, ci je zamerany na konkretnu oblast, alebo celkovy. Ten kde to videl bol sice celkovy, ale kontrastnejsi ako tie ine, ktore mi robili inde. Mam CD z kazdeho rtg a tu mali asi kvalitnejsi pristroj.
@egonsk mne hladali stvrty kanalik mikroskopom. Aj rentgenom....ktory bol zanerany iba na ten zub....a nic....
Az nahodne mi to ukazalo ct.....aj to nebolo v popise.....krcny lekar si dodatočne pozrel CD.....a tam ma nato upozornil.....ze som mala cistenie kanalikov....a stvrty kanalik ostal neurobeny......chapes ...zub mam cely cas citlivy....zubary nevedeli prist na pricinu......urobit CT bolo pre nich draha vec.....tak som zasla na krcne.......
mne po vytrhnuti zubu mudrosti ostal vraj v dasne ulomok, vsimol si to po cca 10 rokoch pri RTG, ked mi siel trhat iny zub. Vraj ked sa mi to nahodou zapali, bude to treba rozrezat a vybrat. V tom 10 rocnom obdobi som mal RTG robeny asi 4x a dovtedy si to nevsimla ani zubarka a ani iny chirurg pri trhani ineho zubu mudrosti.