RSV vírus

mirkarose
9. dec 2022

Dobry vecer. Prosim Vas prekonal tento virud nikto? Aky mal priebeh? Mna strasne boli chrbat a kaslem. Bolest je tak silna, ze uz tretiu noc preto nespim.

kacena4
9. dec 2022

u mna ho chytili deti, skoncili sme v nemocnici na infuzkach. kasel je normalny chrbat moze boliet prave z kasla. treba konzultovat s dr lieky ktore je najlepsie brat ci na tlmenie kasla ci atb drzim palceky

anjelicek26
9. dec 2022

Chalani to akurat maju (skoro) za sebou... 40ky horucky mali tri dni, mladsi teda este den za bratom, takze dnes este 38,5, starsi je dnes uz ok... prakticky nemaju obaja hlas, silny kasel... baby to nechytili ani nikto iny.

amelie2017
9. dec 2022

Obe deti mali v marci, vtedy 8 mesačný skončil v nemocnici na kyslíku bol z toho zápal pľúc. 4 ročná veľmi kašľa, ale dalo sa. My s mužom sme to prechodili. Pred 2 týždňami sme tým prešli opäť. Malý opäť chytenie pľúca, ale našťastie sme ostali doma. Dcéra 10 dní príšerný kašeľ, sople, zápal priedušiek. Muž bol 5 dní pn, mňa bolelo hrdlo a v noci som sa šla zadusit, ale pri 2 chorých deťoch nebol čas myslieť na seba.

mamickalisticka
9. dec 2022

Prosím vás, dievčatá, ako ste zistili že je to práve toto?

amelie2017
9. dec 2022

@mamickalisticka robili in vyter z nosa na virusy. Na covid, rsv a chripku.

mamickalisticka
9. dec 2022

@amelie2017 jezis, ja som ale tupaa 🤦🏽‍♀️ ďakujem pekne

mirkarose
autor
11. dec 2022

Dakujem krasne za odpovede