Prosim vas, caka ma operacia, mam ho uplne roztrhnuty - ten skirzeny. Ako dlho budem PN? Mam kancelarsku robotu, takze by som chcela max 4 tyzdne byt doma. Teraz ma strasia, ze je tento cas nerealny. A ako dlho asi bude potrebne reahabilitovat?
Môj muz už po 2 t “behal” s barlickami.. ale on je .. “adhd”😂😂😂
@120898ka ty vole. Ale skôr ma zaujíma, že ako dlho sa nemohlo stúpať na nohu. Lebo, tým že mám sedavu robotu, by som to dajak mohla dať...
@katik22 tak to je povzbudivé
Dokonca šoféroval.. samozrejme automat.. tiež má kancelársku pracu … ale ako vravím, len tak si hopkal s barlami ..
@katik22 ale mal úplne roztrhnutý väz? Veď aj ja tak plánujem, chodiť do práce. Dlaa som si, že ,4 týždne....
Áno , úplne .. robili mu plastiku
@katik22 no tak toto ma fest povzbudilo. Nemôžem si dovoliť byť dlho bez práce
Pamätám si, že mal bolesti, tesne po.. ale tak to je jasne .. ale potom už plus minus normálne fungoval .. neboj, dobre bude .. držím palčeky ;)
no ak ta nebude obmedzovať ortezu aj ked nie všade ju davaju a poriadne dostupovať som mohla bez barli asi až po 6 tyždnoch
Ja som po plastike za 3tyzdne zacala pomaly naslapovat, po 6tyzdnoch bez barli, rehabky od 2 tyzdna, a vratila som sa po 2mes do prace, ale ja som mala vyhodu ze som cely cas robila na pocitaci doma. Ale ta chodza bola este niekolko mesiacov neista a s krivanim. Soferovala som skoro, lebo to bola lava noha a automat. Mna skor trapi, ze to koleno po operacii uz nie je to co byvalo, bolieva, neznesiem taku zataz a poriadne mi v nom praska
ja som bola doma cca 3 mesiace ale doktor ma chcel nechat ešte dlhšie