Roztrhnutý kolenný väz

Dnes o 10:04

Prosim vas, caka ma operacia, mam ho uplne roztrhnuty - ten skirzeny. Ako dlho budem PN? Mam kancelarsku robotu, takze by som chcela max 4 tyzdne byt doma. Teraz ma strasia, ze je tento cas nerealny. A ako dlho asi bude potrebne reahabilitovat?

120898ka
Dnes o 11:42

ja som bola doma cca 3 mesiace ale doktor ma chcel nechat ešte dlhšie

katik22
Dnes o 18:00

Môj muz už po 2 t “behal” s barlickami.. ale on je .. “adhd”😂😂😂

autor
Dnes o 18:02

@120898ka ty vole. Ale skôr ma zaujíma, že ako dlho sa nemohlo stúpať na nohu. Lebo, tým že mám sedavu robotu, by som to dajak mohla dať...

autor
Dnes o 18:02

@katik22 tak to je povzbudivé

katik22
Dnes o 18:06

Dokonca šoféroval.. samozrejme automat.. tiež má kancelársku pracu … ale ako vravím, len tak si hopkal s barlami ..

autor
Dnes o 18:33

@katik22 ale mal úplne roztrhnutý väz? Veď aj ja tak plánujem, chodiť do práce. Dlaa som si, že ,4 týždne....

katik22
Dnes o 18:33

Áno , úplne .. robili mu plastiku

autor
Dnes o 18:34

@katik22 no tak toto ma fest povzbudilo. Nemôžem si dovoliť byť dlho bez práce

katik22
Dnes o 18:37

Pamätám si, že mal bolesti, tesne po.. ale tak to je jasne .. ale potom už plus minus normálne fungoval .. neboj, dobre bude .. držím palčeky ;)

120898ka
Dnes o 18:44

no ak ta nebude obmedzovať ortezu aj ked nie všade ju davaju a poriadne dostupovať som mohla bez barli asi až po 6 tyždnoch

elenkaba
Dnes o 19:02

Ja som po plastike za 3tyzdne zacala pomaly naslapovat, po 6tyzdnoch bez barli, rehabky od 2 tyzdna, a vratila som sa po 2mes do prace, ale ja som mala vyhodu ze som cely cas robila na pocitaci doma. Ale ta chodza bola este niekolko mesiacov neista a s krivanim. Soferovala som skoro, lebo to bola lava noha a automat. Mna skor trapi, ze to koleno po operacii uz nie je to co byvalo, bolieva, neznesiem taku zataz a poriadne mi v nom praska