Ahojte máte prosím niekto skúsenosť.. niečo ma postipalo pravdepodobne komár a ja som to rozškrábala. Prvá foto je zo 6.8 , druha z dneška. Na tej prvej foto som to mala horúce. Dnes to mám takto zväčšené ale vôbec to neboli ani nič . Len ma znepokojuje že to stále tam mám. Treba ísť k lekárovi alebo stačí niečo na to dať?
@karhu
@hazelgracegus
To by ma ani vo sne nepadalo. Ďakujem Vám zajtra idem hneď k lekárovi
No podľa mňa je to normálny štípance od komára, ja to mávam tiež také veľké červené keď si to rozskriabem ale radšej choď jeden nikdy nevie
@vanda323 neviem ja som si to hneď škrábala aj som sa cez to holila a nevenovala som tomu nejakú pozornosť .. trochu si ma ukludnila ale pre istotu pôjdem k doktorovi
No mne to príde ako čistá borelióza 🤔určite chod čím skôr k lekárke. Držím palce 😉
Takéto som mala od tých malých mušiek. Telo reaguje, ale je to normalny štípanec. Chladiť, octanom natierať .
tiez som mala taky stipanec od komara. mne na stipance od komara pomahaju vlastne sliny, len treba natriet hrubsiu vrstvu, nestaci stipanec obliznut. pomoze okamzite, netreba potom skriabat 🙂
🤦♀️ daj si antihistaminika, zodac, zyrtec alebo ditiaden, aby ti to stiahlo. Isla by som aj k lekarke, aj komar moze prenasat boreliozu, ale odbery robia az po 6 a viac tyzdnoch.
Je to borelióza , bola som u lekára
nie je to borelioza? urcite by som to ukazala lekarovi..