Ahojte. Mám zmiešanú pleť,rozšírené póry na tvári a na nose čierne bodky. Ste s nejakým výrobkom spokojná na vyššie uvedené? Rozmýšľam nad LA roche possay sérum Hyalu B5 ( niacínamd). Máte s týmto , príp.iným produktom dobré skúsenosti? Ďakujem.
@luna116 mydielko Bupi
@luna116 ten micropeelingovy gel je podľa mna fajn, aj ja ho mám. Je tam salicylka 👍 ak ten nepomáha na pory tak potom ešte skus nejaké to exfoliacne serum, tam je vyššia koncentrácia aktívnych látok a neumýva sa to ako čistiaci gel. A pozor na nadmerne vysúšanie, treba aj hydratovat.
@luna116 drzim palce 🙂 len na vysledky si treba pockat - nebude to za tyzden...
vitamin C je super, len treba skladovat v chladnicke. A pozor - dava sa iba rano a hned po cisteni a az po nom sa nasledne dava toner (Liquid Hydration).
Ten porefectly clear sa dava tiez hned po cisteni...potom pockat cca 10-15 minut a nasledne toner a potom ten B-Bomb....to staci vecer.
a rano odporucam SPF faktor....ked sa dava vit. C...
@luna116 super, to sa velmi tesim,ze to pomohlo a ze si spokojna 🙂
presne ako pises..."ráno teda môžem vyčistiť pleť,vit C sérum geek,počkať,toner geek,hydr.krém "...."večer po vyčistení Poreč.clear,počkať,toner,potom B-Bomb,na to hydr.krém"...-> tak je spravne poradie...este na rano odporucam SPF, aby sa Ti nerobili pigmentove skvrny....
@luna116 no ja som tiez az nedavno zacala pouzivat SPF - tiez som to zanedbavala,ale zacala som pouzivat vit. C a retinol a vtedy to treba, takze sa snazim 🙂 Kupila som si https://www.drmax.sk/photoderm-nude-spf-50-svet... - je to tonovane, takze to mam miesto make-upu, resp. BBkremu. Maju iba jeden odtien - taky bledsi,ale ja som bledula, tak mi to nevadi 😉 Nie je to mastne a trosku taky matny vzhlad to robi...ostatne nemam zatial vyskusane,takze neviem poradit. Myslim ze aj ostatne tieto lekarenske znacky maju nieco podobne - tak treba skusit.
Co sa tyka ocneho kremu - asi neexistuje univerzalny protivraskovy krem...chche to viac starostlivosti. Ocny krem pouzivam,ale skor pre moj pocit, zazraky netreba cakat. Pouzivala som z Yves Rocher - v tube s takym roll-onom na konci,ale uz ho nevyrabaju. Teraz mam https://www.pompomnatur.sk/stop-casu-ocny-krem-... je fajn, prijemny,ale neviem posudit ci aj naozaj protivraskovy 🙂
Ano, ale on nelieči póry... Nato potrebujes nieco aj na hĺbkové čistenie pleti mne veľmi pomohol revox salicylic acid 2% a na to hydratácia lebo veľmi vysušuje pleť ja som si ho dávala v kombinácii s bio ruzovym olejom ale myslím, že kamkoľvek hydratačný produkt pomôže. (Revox sa nemôže používať v kombinácii s inými kyselinami)