Zdravim
Mam problem s bradavicami a som zuafala. Trapia ma uz cez 3 roky a napriek tomu ze skusam vsetko co bolo spomenute na internete alebo mi radili blizky nezaberalo a nakoniec som to vzadala. Nedavno som zacala chodit aj na kozne kde mi ich vypaluju tekutym dusikom na rukach aj na chodidle. Na niektorych miestach zacali miznut ale po vypaleni mi ostali nepekne jazvy hlavne na povrchu ruky kde mam jemnejsiu kozu. Najhorsie je ze som ich zacala objavovat takmer po celom tele a neskutocne ma to trapi. Nasla som ich v oblasti stehien, kolieh, hrudi a na ruke uz ani nevravim... Bola som na vystereni u obvodnej lekarky ale ta mi povedala len tolko ze je ich len vhodne nadalej vsade vypalovat dusikom. To si ale neviem predstavit je to velke mnozstvo a keby mi po kazdej mala ostat nepekna jazva tak to radsej odmietam, mam velmi citlivu pokozku a zle sa mi to potom hoji :((
Pocula som aj o hlive vraj po dlhom uzivani zabera. Chcem vas poziadat o vase pripadne skusenosti ci by sa ich dalo zbavit aj vnutornou liecbou alebo nejake ine sposoby, kedze je to virus.
@lia88p u dcéry zabrala presne hliva ustricová - v tabletkách. Aj keď to nemala v takom rozsahu ako ty, mala len na chodidlách. Ale postupne začali miznúť, do dvoch týždňov boli preč úplne bez stopy. A to predtým som ju potrápila nejakými vodičkami na potieranie z lekárne, cesnakom v octe a podobne 🙈 zbytočne. Po asi dvoch rokoch sa vrátili, ale hneď sme dali hlivu a po pár dňoch pokoj.
Ja nechápem, bradavice sú vírusového pôvodu, mechanické odstránenie (dusík) nerieši príčinu a stále toto odporúčajú...
Tak ja som mala bradavice v minulosti ale také ze som ich mala rozvlacane po celých chodidlách, skúšali sme všetko.. Nakoniec mi kožná dala namiešať masť s dusíkom, neviem už ako sa presne volala a do 1 mesiaca mi to všetko pomizlo.. Nechápala som.. Ja som mala také bradavice že som už ani chodiť nevedela..
začína jar skus popozerat lastovičník lekarsky , je to bežna burina aj v meste, hlavne kde su muriky alebo aj na sidliskách
tou žltou štavou potrieš a krásne ti zmiznu, čim väčšie tym viac treba potierat tou čerstvou štavou a krasne zmizne aj velka s korenom - to trva tak mesiac - a aj čo su tie vysypové, to som ja tak raz dostala a ak som ich nemala na každej ruke 30 tak ani jednu
a tymto lastovičníkom na 3 menšie na 6 x väčšie a teraz bez jazvy a už sa mi nevratili
Dakuje za vase odpovede
O lastovicniku som tiez pocula budem skusat aj s tym dufam ze to vymizne ale mam pocit ze hlavne tu imunitu treba posilnit kvoli tomu, že sa to tak rychlo a vsade siri
@lia88p posilnit imunitu, myslim, ze aj predpisuju Isoprinosine.
Tiež sa mi stále tvorili nové a nové a na kožné som chodila ako na klavír a potom mi kožná poradila užívať hlivu normálne v tabletach a pekne mi vymizli. No hneď potom som otehotnela tak som hlivu vysadila a bradavice sa vrátili, no teraz musím vydržať.
Citronovy esencialny olej. Kvapkat priamo na bradavicu. Po par dnoch vidiet zmeny a zalezi od velkosti, kedy odpadne cela. Moze trvat aj par tyzdnov, ale cely cas vidiet zmenu, ako olej posobi.
@lia88p Ahoj,neviem či si svoj problém už vyriešila ale ja som mala tiež nohy,ruky, chodila som na odstránenie laserom kde som nechala cca 100Eur, a bradavice sa vždy objavili + mi zostali jazvy a nakoniec som ich mala tak vela,ze viem ze za laser iba som dala aj 2krat toľko.. potom som skúšala gély a prípravky na domáce zmrazovanie, to ma stalo tiež pomaly 100Eur a bud sa neodstránili uplne,alebo znova jazvy a vznikli zas.. doktorka mi na to dala iba lyzin a vitamíny.. mala som to cca 3 roky... nakoniec som sa nahnevala,lebo ma to samozrejme trápilo a z Aliexpressu som objednala laser asi za 13 eur.. samozrejme som si není istá ci to je zdravé a podobne ale vypaluje to rovnako ako na klinike,proste teplom.. s tým ze chrasta je veľká iba ako bola bradavice, a jazvy mi neostali vôbec. Už mám cca 6 mesiacov odkedy som sa zbavila všetkých a absolútne žiadne nevýhody som nenašla. A bolo to účinné podľa mňa v tom,ze je dôležité sa zbaviť všetkých naraz na tele
Skúste sa opýtať kožného lekára na isoprinosine, niekde odporúčajú kombináciu vypalovanie dusíkom a k tomu aj nejaky lokálny prípravok napr. Verrumal - ak nemáte nejaké kontraindikácie