Prosím stretli ste sa pri liečbe mykozy nechtov s tým ze sa to zhoršuje? Užívam od kožného Prokanazol a na nechty striekam 2×d Canifug no nevidím zlepšenie práve naopak. Zhoršenie. Prvá foto je pred začatím liečby a druha foto je po 16tich dňoch liečby. Možno to je krátko. Možno ešte liečba neúčinkuje no ja už stresujem keď vidím to zhoršenie. Prosim mate niektorá skúsenosť ? Je šanca ze sa to ešte zachráni ? Foto pridám do komentáru
Ešte keď si všimnete tam kde mi rastie nový nech tak vpravom rohu je to tiež strasne čierne takže zrejme aj ten nový necht je napadnutý 😒 och som strašne nešťastná z toho.
novy necht nerastie zo spodu prsta ale ako keby po platoch na celom nechte treba inak vyzera to zapalene a atb lieky tusim nemas asi by som to riesila znova s dr
@kacena4 mam prokanazol ten je na predpis.28 tabliet na týždeň potom 3 týždne pauza a znova. Potom idem na kontrolu. Na konci januára.
@viestta ďakujem. Ukladania si ma. ❤
Neboj, to bude dobré. Len tam dávaj, čo máš. Ja som mala od doktorky taký lak, a trvalo mi pol roka až sa to zahojilo.