Dobrý deň som rok po sekcii a rozpadol sa mi vnútorný steh ktorý spaja močový mechúr a maternicu. Rana zakrvacala a zobrazuje sa na Sone. Teória hrozna možné riešenia znova rezať a zasit steh. Na druhej strane ma otvárať nechcu maternica by mohla krvácať a musím súhlasiť aj s možným vybratím von. Nenasla som žiadne diskusie na takúto podobnú tému. Skôr by som ja osobne chcela počkať ako sa to časom bude správať je totiž možnosť ze už to.nebude rast ale ostane takto aj dlhé roky alebo sa to. Môže aj vstrebať. Privítala by som skúsenosť mam ktoré možno mali takéto niečo ako to vyzeralo v praxi. Ďakujem pekne za radu
@masenkamedvedova fuha no neviem ja byt tebov asi by som si to dala zasit :O
@77eliska77 choď k lekárovi, ja som zistila po CR, že mi tam zaniesli zlatého stafylokoka a bol to dosť zlé. pre istotu.
@masenkamedvedova Navštívila by som radšej doktora, aj keď to nič nebude budeš pokojnejšia, že si nič nezanedbala 🙂
@rucka77 ja som navštívila robil mi sono inak by to nevidel keďže je to vnutro
Ja som mala problem po sekcii 2 roky. Cast vrchnej rany sa mi stale otvarala a mokvala v obdobi menstruacie a kazdy druhy tyzden som chodila na cistenie. Po roku zistili, ze mi tam zaniesli zlateho stafylokoka, vytiahli mi kus nevstrebaneho stehu ale rana stale mokvala. Uz sa rozhodli, ze ma znova otvoria a budu zistovat, co tam vnutri je. Nastastie operaciu odrocili a ja som zatial mala moznost sa preliecit prirodnymi antibiotikami, kedze som uz bola zufala a nechcela som ist pod noz. Po 2 tyzdnoch som isla na chirurgiu a tam mi vytiahli dalsi kus nevstrebaneho stehu. Do jedneho dna sa mi rana zavrela a uz je pokoj odvtedy.
Ja by som urcite isla este k inemu skusenemu lekarovi a pocula dalsi nazor. Neostavaj pri jednom lekarovi, ked je to taka vazna situacia. Mozno Ti tam tiez zaniesli nejake bakterie a tie urobili v tele svoje pri hojeni. Skus si dat urobit test na stafylokoka. Urcite si zufala. Drzim palce.
@masenkamedvedova ahoj chcem sa opytat ako si na to prisla ? Mala si bolesti alebo nieco? Som pol roka po sekcii a druhy den ma boli brucho ako po cisarskom a neviem ci to je nornalne alebo mam utekat k lekárovi