V prvom rade prosim bez hadok a viem ze je tu uz plno taoych diskusii 😀
Chvalabohu Covid som nemala a branila som sa ockovaniu ale stale viac rozmyslam ze sa ockovat dam. Nastastie vsetci kt sme doma a su ockovani nemali vedl ucinky vacsie. Vacsinou len klasika bolest ruky zvysena teplota, unava.
Som vsak uplny "idiot" cim sa dat ockovat. Rozmyslala som nad Pfizerom ten ma vraj najmenej vedl ucinkov. Len ten je asi rozdeleny na 2 davky ze?
@1aduliatko1 vidis a prave nad pfizerom rozmyslam ... len ten je na 2 davky :/
všetky sú dvojdávkové 😀 okrem toho jonsonu, aj to neviem, či sa stále nou dá hocikde očkovať
Dala by som sa pfizerom z dovodu, ze ma podla vysledkov vysoku ucinnost aj na mutacie a o to predsa ide - aby ta vakcina chranila pred covidom
My mame Pfizer. Uz sa vtedy nedalo inym. A vzhladom na technologiu a ucinnost by som sa inym nedala. Este Moderna je v podstate to iste, ale ta sa u nas neockovala.
Nie som odbornik,na to tu su ine ale z toho co som citala najmenej vedlajsich ucinkov ma zaznamenanych Moderna.Ja mam vsak Pfizer,lebo mi ho pridelili.Nemala som vsak problem s ani jednou z tychto vakcin aby ma zaockovali,chcela som jednu z tychto dvoch.
Kebyze si mozem vyberat, tak si dam Modernu, zahliadla som nieco o este dlhsej imunite pri tejto vakcne aj nou ockuju v BA bez objednania. Inak mam Pfizer a nestazujem sa.
Joj žienky táto dilema. Ja mam rešpekt aj kvôli tomu ze som ako dieťa bola ockovana sice proti chrípke ale dostala som takú ze som na injekcie chodila. Ak však začnú a už to vidím ze nie je niekto ockovany nepustia na kúpalisko napr. Nie som však z tých co odsudzuje ak sa niekto nedá a nejdem robit boha zo seba lebo sa dám len rozmýšľam rozmýšľam... Som koza mohla som si sputnika dat 😒😁
Sestra bola ockovana jednou davkou ale vakcínu si nepamätám už 😁
to máš jedno čím sa dáš... Svokra má Sputnik, manžel Astru, a ďalších x členov Pfizer... Až na jedného ktorý zomrel všetko Ok...
Nemusis sa bat u nas v rodine mame phiser, modernu astru a nikto okrem bolesti ramena nemal ziadne ine vedlajsie ucinky
@deti95060810 Zomrel na ockovanie?
@kinderzwillinge áno...do rána..
Ak si môžeš vybrať a očkovať sa chceš, tak by som zvolila hocičo len nie pfizer. Daj si modernu, tá má podľa posledných dát omnoho dlhšie pretrvanie imunity. V usa už chystajú tretiu dávku pre tých, čo dostali pfizer, moderna zatiaľ drží..
po pfizery uz 2. mesiac nemam menzes
2 davky ? zlatino uz pozyvaju na tretiu davku kamoske dosla sms takze tvoje sklamanie ze az dve je celkom sranda a mimochodom pocuvala som toho parazitologa Flegra a uz je vo vyvine vakcina od Pfizer druhej generacie (ci ako to volaju este vymakanejsia) lebo tieto co su teraz budu na velky prd-teda mozno teraz pomozu ale cochvilka vraj nie...Inac kamaratka si dala Johnson ci Janssen ci jak to je a je spokojna jedna davka absolutne nic jej nebolo.co bude do buducna nikto nevie
@nttnnt kamarátke došla sms na 3 dávku, dobre som to pochopila?
Lebo počujem prvý krát
@deti95060810 ano dosla, ale teraz som si to overovala schvalne lebo odvtedy som snou nebola ale ze si to obtelefonovala a bol to omyl..takze tuto informaciu beriem spat… ale ved cochvila to pride ved kdesi uz to frci tusim
@esterba zaujíma ma to, že kto je s čím spokojný. Rozhodnutie je na mne ale mám z toho taký mix ... 😁
Pred týždňom zomrel moj spolužiak 38 ročný na druhy deň po očkovaní....a nebol jediný.
Ja sa už nedam 8 deň. Búšenie srdca migréna hlavy pocit denne na odpadnutie. Už mám dane echo holter atď. Inak na nič neliecena slaba anémia iba železo. Chyba druhu dávku si nedám.
astrou sa už neočkuje, len doočkováva druhá dávka...aj fajzer aj moderna sú dvojdávkové, 1 dávka sa dáva len johnson.