Ahojte. Chcela by som sa spýtať či niektorá z vás co má tetaniu má aj rozmazane vidienie pri tomto syndróme. Od Decembra do februára som mala neustále rozmazane videnie, citlivosť má svetlo a bolest oči. Ale keď som navštívila očného, povedal že všetko je vporiadku.. po dvoch mesiacoch to samo prestalo a videla som ako predtym.. teraz to mám zase. Ďakujem za zdieľanie vašich skúsenosti ďakujem!
@jaga18 Ako Vám to preslo? Okrem magnezia a milgammy. To užívam 🙂
@mimi21mimi ja som to mala zo stresu. Pracovala som pod obrovským tlakom, v neustálom napätí... Dala som výpoveď, no nakoniec ma moja nadriadena uprosila, nech ostanem, zmenila som zaradenie a keď sa kompletne vymenilo vedenie , zrazu všetok stres opadol a už 6 rokov mám pokoj v práci aj doma a tetania sa nevrátila. Postupne som začala opäť fungovať, okrem domu a práce som začala postupne na prechádzky so psom, ktoré som stále predlzovala, nakoniec som si trufla aj na turistiku a to bol môj hlavný liek.
Ja už mám síce od tetanie pokoj, ale mávala som aj rozmazané videnie okrem všetkých ostatných prejavov. Teraz je to už v poriadku