Rozdráždená a červená tvár

21. apr 2024

Ešte týždeň dozadu som mala plet ako babatko a teraz toto…. Mám strašne rozdrazdenu tvar červenú a toto sa mi robí…

elenadr6257
21. apr 2024

Podľa mňa nejaká alergická reakcia.Nemate alergiu na nejakú potravinu? Nepoužívate niečo nové z kozmetiky?

ns994
21. apr 2024

Tiez ma napadla alergia na jedlo. Pripadme movy prasok, avivaz nieco nove co mohlo tvar podrazdit. Skuste si teraz davat pozor pripadne antihistaminika

autor
21. apr 2024

@elenadr6257 neviem práveže o ničom :( mohla by sa alergia vyvinúť v priebehu týždňa? Nič nové som nejedla jjem stále to iste
A nové na tvar nemám nič… akurát som si kúpila vodu uriage ružovú na takú fakt citlivú plet kvôli tomuto… a gél ktorý používam mám už dlho už mi bude končiť..

vanilkovazmrzka
21. apr 2024

Mne kozmeticka hovorila ze tie kvetinove vody su silny alergen. Takze ak si si teraz nejaku novu kupila, prestan to pouzivat a uvidis ci sa to zlepsi.

autor
21. apr 2024

Čo myslite že by na to pomohlo? Hydrocortison mast? Napr

laurita285
21. apr 2024

prírodné a kvetinové produkty sú jeden z najväčších spúšťačov dermatitíd.

autor
21. apr 2024

https://www.drmax.sk/uriage-micellar-water-sens...
Toto som si kúpila ale len kvôli tomu čo sa mi na pleti spravilo.., práveže nie tak že by som toto kúpila a potom ta reakcia

taktotedanie
21. apr 2024

Len si sama nepatlaj na tvar hydrokortizon preboha

elenadr6257
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elenadr6257
21. apr 2024

Hydrokortizon masť len potlačí príznaky mne pomohlo colostrum

elenadr6257
21. apr 2024

Určite neskúšajte žiadne ďalšie kozmetické produkty na tvár keď neviete z čoho to je môže sa v prípade alergie ešte zhoršiť ja som skúšala všetko možné a stále sa mi na chvíľu zlepšilo a zas sa to objavilo .mne pomohla len liečba zvnútra colostrom a už sa to neopakuje

elenadr6257
21. apr 2024

Gél ktorý používate nie je po záruke?alebo môže obsahovať niečo čo vám spôsobilo alergiu je pravda že alergia nevznikne zo dňa na deň ale práve sama píšete že už vám končí to znamená že ho používate dlhodobo

belaaaaaaaaa
24. apr 2024

Reaktivita na jedlo, nejakú látku z kozmetiky, prášok atď. Určite.