Ahojte. Prosim vas, aky je rozdiel medzi pruzkami na testovanie Gluneo Lite s kodom 45 a s kodom 36? Kupila som si ich sama od dr som mala predpisane 45 a v lekarni mi dali 36. Vsetko je na nich rovnake aj ciarovy kod🤷♀️ viete mi vysvetlit rozdiel prosim? Dakujem😊
@horalka1986 na flasticke s pruzkami je kod. Na tych od dr je 45 a co som si kupila je 36. Meria aj s tymi len neviem ci dobre🤷♀️ inak krabicka je uplne rovnaka🤷♀️
@nikcabb jaaaj. 😂 tak ten kod nieje info pre teba. Teba zaujima len nazov pruzkov. Neboj sa, urcite meria spravne. 😉
@horalka1986 jaaaj lebo aj ten kontrolny rozsah je iny🤣 ja meram zatial len kratko tak nemam o takychto veciach info🙈 a na nete sa nic nepise o tom🤷♀️🙈🤣
@nikcabb vies co, ja som takto raz mala pasiky s inym kodom aj inym tym rozsahom, len je to uz asi 5 rokov a v tedy mi povedala dr ze firma menila krabicku a menili sa aj tie normy na rozsah. Takze sa s tym vobec netrap. Ten rozsah sa meni pomaly kazdy rok.
Ten tozsah si aj tak urcuje tvoje telo. Ja ho mam uplne iny. Citim hypo uz ked som pod 5 a hyper nad 13. Najlepsie mi je ked mam okolo 9.
@horalka1986 dakujem za vysvetlenie. Mne diagnostikovali tehotensku cukrovku, preto o tomto nemam ani sajnu🙈 lebo ked tak nad tym rozmyslam, ani v lekarni nemaju ako vediet aky je tam kod, ked aj ciarove kody na krabickach su rovnake, ani ja som nevedela, kym som to neotvorila🤷♀️ ale tak bude mi to merat normalne ano ? Nemusim sa teda strachovat?
Nie nie, nemusis. 😉
@horalka1986 len teraz mam pocit ze mi mera nizsie hodnoty🙈
@nikcabb hehe, urcite a na 100 percent nie. 😁
@nikcabb to je len kontrolne cislo, ktore musi zasvietit ked pruzok zasunies do glukomera. cislo samotne dolezite nie je🙂
O akom kode hovoris? Nerozumiem.