Ahojte baby. Poradte mi prosim. Som už naozaj zufala a neviem cim si pomôcť. Vyše roka mam nervové zášklby ktoré su hlavne v klude..(niekedy aj začnú pri nejakom pohybe rukou, krkom a tak). Bola som na MRI všetko ok. Ale to bolo minuleho roku, takisto eeg všetko uplne v normale az na lahku hyperventilačnú tetaniu. Mg beriem 100mg 2 tablety denne. Kusok zabralo menej to šklbe ale mne Vam to nenormalne vadí. Jednak je to otras neprijemne a jednak ma clovek strach. Podotykam mam 24 rokov
200mg za deň je šialene málo. potrebuješ aspoň 500mg. a skús pridať Milgamma N - tiež regeneruje nervový systém.
@panelacikova milgamma mi absolutne nezaberala 😉 akurat ma nebolel chrbat
Tak pridaj oveľa viac magnezia, draslik
no len ako dlho si ju brala? ja keď som mala svalové zášklby a celkovo časté poruchy nervového systému, brala som ju vyše 6 mesiacov
@panelacikova mala si bezne davkovanie ci zvysene pri problemoch?
@panelacikova jaj ja som ju brala asik 2 tyzdne a aj to som niekedy zabudla vziat
Kúp si magnerot, je myslím najsilnejší z voľne dostupných. A kľudne si môžes dať aj 2xdenne.
@0silvia0 2x denne
To je hrozne krátko autorka
@nikpa ten je praveze slaby. Ja som brala 6xdenne magnerot v tehotenstve
@catherinah v tehotenstve som aj ja brala 6tbl počas dňa ale to bol extrem 😃 tolko ona podľa mňa nepotrebuje.
@dreamss tak to asi niem covid sme mali v marci. Toho roku
Dobry den mam rovnaky problem v hlave nervove zasklby mozte poradit?
Znovu k lekárovi, znovu na vyšetrenia, vyskúšaj viacerých lekárov