Rok mám nervové zášklby

12. máj 2022

Ahojte baby. Poradte mi prosim. Som už naozaj zufala a neviem cim si pomôcť. Vyše roka mam nervové zášklby ktoré su hlavne v klude..(niekedy aj začnú pri nejakom pohybe rukou, krkom a tak). Bola som na MRI všetko ok. Ale to bolo minuleho roku, takisto eeg všetko uplne v normale az na lahku hyperventilačnú tetaniu. Mg beriem 100mg 2 tablety denne. Kusok zabralo menej to šklbe ale mne Vam to nenormalne vadí. Jednak je to otras neprijemne a jednak ma clovek strach. Podotykam mam 24 rokov

a_alexandra_a
12. máj 2022

Znovu k lekárovi, znovu na vyšetrenia, vyskúšaj viacerých lekárov

panelacikova
12. máj 2022

200mg za deň je šialene málo. potrebuješ aspoň 500mg. a skús pridať Milgamma N - tiež regeneruje nervový systém.

autor
12. máj 2022

@panelacikova milgamma mi absolutne nezaberala 😉 akurat ma nebolel chrbat

catherinah
12. máj 2022

Tak pridaj oveľa viac magnezia, draslik

panelacikova
12. máj 2022

no len ako dlho si ju brala? ja keď som mala svalové zášklby a celkovo časté poruchy nervového systému, brala som ju vyše 6 mesiacov

0silvia0
12. máj 2022

@panelacikova mala si bezne davkovanie ci zvysene pri problemoch?

autor
12. máj 2022

@panelacikova jaj ja som ju brala asik 2 tyzdne a aj to som niekedy zabudla vziat

nikpa
12. máj 2022

Kúp si magnerot, je myslím najsilnejší z voľne dostupných. A kľudne si môžes dať aj 2xdenne.

panelacikova
12. máj 2022

@0silvia0 2x denne

panelacikova
12. máj 2022

To je hrozne krátko autorka

catherinah
12. máj 2022

@nikpa ten je praveze slaby. Ja som brala 6xdenne magnerot v tehotenstve

nikpa
12. máj 2022

@catherinah v tehotenstve som aj ja brala 6tbl počas dňa ale to bol extrem 😃 tolko ona podľa mňa nepotrebuje.

dreamss
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
23. máj 2022

@dreamss tak to asi niem covid sme mali v marci. Toho roku

ladislav4466
18. apr 2024

Dobry den mam rovnaky problem v hlave nervove zasklby mozte poradit?