Do eú deň prajem, keďže som tu nová, potrebujem poradiť ako ďalej postupovať. Iba tak v skratke zhrniem. Rok ma bolí hlava, od novembra. Predtým ma hlava nebolela skoro nikdy. Vyšetrenia som mala CT ( dobre ) RTG chrbtice ( trošku zmeny ) EMG ( pozitívne ).
Moje zaplatené vyšetrenia Sono krčných ciev ( dobre ) Očné vyšetrenie ( dobre ) . Tak a teraz čo ďalej ? A, ešte som zabudla, že psychika je v poriadku. Mala som ísť na kontrolu k neurologické ale pomýlia som si čas tak ma nevzala až po novom roku.
Magnetickú rezonanciu môžem vylúčiť, pretože ak sú všetky vyšetrenia v poriadku vraj nieje potrebná 🤔😊 Magnerot, lavekan a nalgesin som mala brat 3 mesiace beriem.
Môže ma hlava bolieť vážne z osteoporózy ? Veď to sú len zmeny alebo z tetanie nebodaj ? Tetaniu mám od dosť veľkej traumu pred rokom kde to všetko začalo. Za každú radu zo srdca ďakujem .
@gabika029 Mala som kliešťa ale teraz v lete ja mám tie príznaky od minulého novembra
Ale pozriem sa na to ❤️
Skus. 😊 Ja mam problémy tiež z bolesťou hlavy ale ja to mam od chrbtice... Skus aj nejaké cviky.. Niekedy aj mierne zmeny na chrbtici urobia šarapaty
@gabika029 Dúfam že to bude tak, v rodine sme mali podobný prípad kde tetu stále bolela hlava až to skončilo zle. A to mala 33
Máš za sebou ct... Určite by niečo ukázalo ak by to bolo niečo vážnejšie.. Každopádne tu borelku si daj vyšetriť
@gabika029 Ďakujem ❤️
Tetania potvrdená?
@koniarova ano
Krvný tlak máš aký? Mňa bolievala hlava z vysokého
tlaku.
Mlieko, hit, lepok?
Raz ma dlho bolela hlava z nedoliečeného zápalu dutín.
Inak ma zvykne bolieť hlava, keď mám vysoký tlak.
Mne to robí histaminova intolerancia skombinovaná s citlivosťou na hormonálne zmeny počas cyklu. A keď zle spím.
Mne takto zistili anémiu.Len ma hlava bolela. Zakladne krvne testy Ok...tak ma poslali na CT .v poriadku. Tak k neurologovi v poriadku.Predpisali mi Xanax 🙄. Sice som dobre spala ale cez deň hlava bolela.Až kym mi nezobrali krv na všetko a mala som už tak nizku hladinu železa a už aj hemoglobinu že sa čudovali že som uz dakde neodpadla 😃.
Co a ako jes, ako cvicis, co robis? Pises toho velmi malo, hlava ta moze prakticky boliet z cohokolvek.
Niektori ludia len na kavu/cokoladu pozru a uz ich boli hlava. Iny citlivo reaguje na nedostatok spanku. Niekto ak malo pije.
Zober to komplexne, daj do poriadku stravu, zacni poriadne cvicit, dostatok spanku, menej stresu. Doliecit traumu. Ono sa to nezda, ale bolest hlavy moze byt aj kumulovany lroblem, nie len z jednej priciny.
Cvicenie aj mas zmeny na chrbtici tak pod dohladom fyzioterapeuta najprv. Ak odporuci, tak masaze, saunu, proste udrziavat tie chrbtove a krcne svaly v dobrom stave.
Aj alergia na lepok sa môže prejaviť bolesťou hlavy, ale tých možných pricin je naozaj milión. Musi to byť veľmi nepríjemné
.Mňa bolieva hlava kvôli krčnej chrbtici. Dávam si pravidelne napraviť a je to omnoho lepšie.
Jemine 😊 Koľko môže byť príznakov 🤔 Tak len nájsť príčinu
A ak máš potvedenú tetániu, tak nemôžeš mat psychiku OK...či môžeš? Lebo ja mám tetániu - a vraj je to psychika...🤷♀️
@earlgrey lekári radi zvaľujú na psychiku lebo sa im nechce pátrať po diagnoze. Aj tetania je len dôsledok nejakej nerovnováhy v tele. Psychika môže byt spúšťač ale hádzať vsetko na psychiku je pre lekára to najjednoduchšie
@earlgrey Ja mám psychiku v poriadku. Mala som rôzne testy, sedenia a všetko okolo toho a nič, žiadne lieky ani nič . Mne skúmali tetaniu kvôli nepravidelnemu rytmu srdca
@katulienkax V poriadku. Len som sa opýtala...lebo mne bola potvrdená...Ale obvodná vravela, že žiadne sedatíva a ani psychologické sedenia mi netreba...
@gabika029
Ja mam migrény čiže viem čo je bolest hlavy.. 🥹 S aurou zdarma... 🤦
mamina ma nieco podobne...tolko vysetreni a nevedia prist na to preco ju boli hlava...nie je to denne, ale teda vacsinu mesiaca...je mozne ze to ma od chrbtice/platniciek, ma aj skoliozu ale presnu diagnozu na tu hlavu nevie fakt nikto...
Borelioza?vyšetrena?