Robia momentálne všeobecní lekári preventívne prehliadky?

lili929
13. aug 2021

Ahojte, ake mate teraz skusenosti s preventivkami u svojho lekara?

klip0
13. aug 2021

Naša robí a robila celý čas, vôbec žiadny dôvod nevidím prečo by nemala, hlavne teraz

frota3
13. aug 2021

aj nasa robi, pri lekaroch to asi ostalo. viem, ze pri zubaroch sa nejak odpustalo, ked sa nebolo na preventivnej vlani. ale lekari funguju normalne asi vsetci.

pribinak
13. aug 2021

Áno, robia. Ale možno sa nájdu takí, ktorí sa ešte vyhovárajú na covid

blondiee83
13. aug 2021

Ja som bola na preventívke ešte v apríli, aj manžel

renka30
13. aug 2021

Určite by mali robiť, ja som bola vo februari.

h2
13. aug 2021

@lili929 Teraz na najbližší podelok som objednaná na preventívku.

anita1978
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
darkswan
13. aug 2021

robia, pozeraju ale na teba tak zo 4 metrov, ale finalne sa z prehliadky nedozvies takmer nic

darkswan
13. aug 2021

tym samozrejme neodporucam sa ich nezucastnit🙂len skoda, ze viac menej vypovedna hodnota plus minus 0

liz_lemon
13. aug 2021

@darkswan to asi zavisi od lekara, ako to berie, ale ja som bola teraz nedavno, a brali mi krv, moc, robili EKG, RTG hrudnika, sono brucha, konrolovali stolicu, ci nemam okultne krvacanie, merali tlak, vazili ma...

unicornlady
13. aug 2021

U nás berú krv, urobia EKG, zmerajú tlak, skontrolujú moč a to je všetko. Žiadne sono či rontgeny nerobia. To by vlastne museli do nemocnice posielať na vyšetrenie.

anjelicek26
13. aug 2021

Ano robia, bola som pred ockovanim.

mlska19
13. aug 2021

Ano,normalne ako aj predtym,nepostrehla som ziaden rozdiel

marcelka321
13. aug 2021

Isto áno 🙂 U môjho lekára to funguje napríklad tak, že sa musíš dopredu objednať a lekár mojej mamy zas zoberie každého kto príde bez objednania 🙂 zavolaj si k tomu tvojmu a budeš múdrejšia 🙂

merlinja
13. aug 2021

Áno, v pondelok som bola. Smiešne bolo, že na krv som sa musela objednať, berie asi 7 pacientov, viac nie.

simona139469
13. aug 2021

Ano robia

didi2102
13. aug 2021

@lili929 áno aj u nás, chodím ku rôznym dr napr raz ročne na kontroly a nik neodmietol,muž na prišiel zo zahraničia a potrebuje kvôli zamestnávateľovi preventívku,hneď ho brali

kirjaklambrid
13. aug 2021

@lili929 náš lekár nám nechcel spraviť prehliadku kvôli covid-u 🤷🏼‍♀️ Išla som k nemu s tým, že manžel si dal k nemu kartu a prehliadku nemal viac ako 11 rokov a odbil nás že mu nespraví 😄🤷🏼‍♀️ rešpektujem rozhodnutie lekára, ale covid je už výhovorka skoro na všetko 🤣🤷🏼‍♀️

martinka13
13. aug 2021

Ja som bola v aprili

inga93
13. aug 2021

@lili929 ja som bola na preventivke vlani v maji, ziadne obmedzenia...a myslim, ze situacia bola o cosi horsia ako teraz 🙂

evkamotka
13. aug 2021

@unicornlady mna z preventivky poslala minile na sono brucha aj rtg (ano do nemocnice) a tento raz na sono brucha. Popri tom navrhla ci mi nepredpise rehabky, poslala aj na cievne... Okrem rozborov, vysetrenia, rozhovoru a na konci ockovanie, lebo mi vyprsala tetanovka. Takze podla mna sa oplatilo ist. A vela veci "neboli", zisti sa az nahodne rozborom(ktory by sa bez preventivky nerobil) , napr cholesterol, malo zeleza atd. Na to netreba zabudat

ikonica
13. aug 2021

Bola som tusim v marci... Sestricka mi zobrala krv... Vysledky mi potom volala dr.. ani som ju nevidela....

buberova
13. aug 2021

Bola som v máji.. bezproblémov

zuzanaete
13. aug 2021

Bola som zaciatkom roka a bolo to so vsetkym potrebnym, ziadne vysetrovanie z dialky.