Ahojte, ake mate teraz skusenosti s preventivkami u svojho lekara?
aj nasa robi, pri lekaroch to asi ostalo. viem, ze pri zubaroch sa nejak odpustalo, ked sa nebolo na preventivnej vlani. ale lekari funguju normalne asi vsetci.
Áno, robia. Ale možno sa nájdu takí, ktorí sa ešte vyhovárajú na covid
Ja som bola na preventívke ešte v apríli, aj manžel
Určite by mali robiť, ja som bola vo februari.
robia, pozeraju ale na teba tak zo 4 metrov, ale finalne sa z prehliadky nedozvies takmer nic
tym samozrejme neodporucam sa ich nezucastnit🙂len skoda, ze viac menej vypovedna hodnota plus minus 0
U nás berú krv, urobia EKG, zmerajú tlak, skontrolujú moč a to je všetko. Žiadne sono či rontgeny nerobia. To by vlastne museli do nemocnice posielať na vyšetrenie.
Ano robia, bola som pred ockovanim.
Ano,normalne ako aj predtym,nepostrehla som ziaden rozdiel
Isto áno 🙂 U môjho lekára to funguje napríklad tak, že sa musíš dopredu objednať a lekár mojej mamy zas zoberie každého kto príde bez objednania 🙂 zavolaj si k tomu tvojmu a budeš múdrejšia 🙂
Áno, v pondelok som bola. Smiešne bolo, že na krv som sa musela objednať, berie asi 7 pacientov, viac nie.
Ano robia
@lili929 náš lekár nám nechcel spraviť prehliadku kvôli covid-u 🤷🏼♀️ Išla som k nemu s tým, že manžel si dal k nemu kartu a prehliadku nemal viac ako 11 rokov a odbil nás že mu nespraví 😄🤷🏼♀️ rešpektujem rozhodnutie lekára, ale covid je už výhovorka skoro na všetko 🤣🤷🏼♀️
Ja som bola v aprili
@unicornlady mna z preventivky poslala minile na sono brucha aj rtg (ano do nemocnice) a tento raz na sono brucha. Popri tom navrhla ci mi nepredpise rehabky, poslala aj na cievne... Okrem rozborov, vysetrenia, rozhovoru a na konci ockovanie, lebo mi vyprsala tetanovka. Takze podla mna sa oplatilo ist. A vela veci "neboli", zisti sa az nahodne rozborom(ktory by sa bez preventivky nerobil) , napr cholesterol, malo zeleza atd. Na to netreba zabudat
Bola som tusim v marci... Sestricka mi zobrala krv... Vysledky mi potom volala dr.. ani som ju nevidela....
Bola som v máji.. bezproblémov
Bola som zaciatkom roka a bolo to so vsetkym potrebnym, ziadne vysetrovanie z dialky.
Naša robí a robila celý čas, vôbec žiadny dôvod nevidím prečo by nemala, hlavne teraz