Ake su rizika tehotenstva 2 mesiace po sekcii??
No ja som taký extrémny typ trochu, kedže som po samotnom cisárskom nemala problém, tak som po 2 mesiacoch začala cvičiť, ale to sa samozrejme nedá zrovnávať s tehotenstvom. Otehotnela som rok od prvého cisárskeho, tehotenstvo v poriadku, jazvu som ani necítila, primár mi odsúhlasil prirodzený pôrod, ale keď začali kontrakcie, tak som vedela, že je zle, veľmi ma bolela jazva a malá sa tlačila cez ňu von, takže opäť akútny cisársky a keby som čakala dlhšie doma, roztrhne mi jazvu, doma som celú noc predýchavala kontrakcie a na obed ju vybrali... Nejak sa tie moje deti nevedia naučiť, kade sa ide von 😀 😝 Sú tu ženy, ktoré otehotneli krátko po cisárskom a bolo všetko v poriadku, ale nemusí.. Je to veľmi individuálne, hlavne tehotenstvo telo unaví, tak ja by som počkala chvíľu určite aj z tohto hľadiska. Mňa by doktorka najradšej dala vysterilizovať už 😝 takže toľko k sekcii
No dufam ze to bude len plany poplach..sice mi len par dni meška menzes ..zajtra si kupim test a budem mudrejšia
a uz si mala menzes po cisarskom? Lebo ja som po sestonedeli dostala menzes pri dcere ked mala 9 mesiacov, a teraz pri synovi som po porode krvacala/spinila tych 6 tyzdnov,ale odvtedy nic a to uz ma syn vyse 10 mesiacov,ak kojis tak je mozne ze menzes tak skoro nedostanes
Ano uz raz som mala menzes a teraz mam len take spinenie..este sa uspokojujem ze mozem ist aj do prechodu
Ufff..tak plany poplach 😀 ale dakujem za prispevky 😉
jazva po sekcii nie je este zahojena, moze sa poskodit. Organizmus celkovo nie je zotaveny. Ale urcite je to individualne.