Riedke vlasy

andy71097
12. júl 2022

Ahojte, chcem sa spýtať či je tu nejaká kadernícka, lebo by som potreboval poradiť, že ako sa dajú z riedkych vlasov urobiť hustejšie, lebo už má nebaví sa strihať do krátka, ale chcel by som si nechať trochu dlhšie, lenže keď si nechám, tak mi hrozne stoja či už keď vstanem z posteli alebo aj normálne cez deň. Dúfam že niečo nato existuje. Ďakujem za každú radu 🙂

kkovacovak
12. júl 2022

@andy71097 hustota vlasov je väčšinou daná geneticky a nedá sa s ňou nič robiť. Hlavne pokiaľ si chlap.

andy71097
autor
12. júl 2022

@kkovacovak Ale veď sme v 21. storočí, tak určite sú nejaké prostriedky na hustejšie vlasy, a teraz nemyslím ako operačne alebo nejaký zákrok, ale skôr nejaké vitamíny a takéto veci

kkovacovak
12. júl 2022

@andy71097 áno sú ale je to len biznis a klamanie ľudí. Jasne sú vitamíny ktoré keď ti chýbajú tak sa ti oslabia vlasy, nechty ale spasiť ťa to nespasí. Hlavne kaderníčka s tým nemá nič. To nie je lekár. Ak máš pocit že tvoj problém nie je gwnetický a je za tým niečo iné tak navštív radšej kožného lekára pripadne ak nájdeš tak trichológa. Osobne si ale myslím že je to zbytočné pokiaľ máš skrátka také vlasy

0silvia0
13. júl 2022

@andy71097 zacni skusat sam nejake pripravky, popripade sa porad v lekarni. Ja som synovi kupila toto, zatial uziva kratko

andrea_82
13. júl 2022

hustejšie vlasy neurobíš, máš proste určitý počet vlastových folikulov a ten sa nedá navýšiť žiadnymi vitamínmi. Jediné, čo môžeš urobiť, je zlepšiť kvalitu vlasu, aby bol pevnejší a vlasy pôsobia hustejšie.