Všetkých Vás zdravím. Je medzi Vami niekto, kto užíva lieky na riedenie krvi z rôznych príčin /diagnóz/? Máte s tým nejaké problémy alebo to znášate v pohode? Nemyslím dočasné užívanie napríklad v tehotenstve, pri trombóze a pod. ale myslím tým, že Vám bolo povedané, že už doživotne. Všetkým, ktorí sa zapoja, ďakujem.
budem si musieť riediť krv doživotne (pľ. embólia s trv. následkami). Najskôr som brala tabl. - bývalo mi zle (warfarin), od 2007 si pichám clexane, mala som najskôr friaiparine, ale dostala som alerg. reakciu. Mám svoje obmedzenia - zvykla som si.
Zatiaľ žiadne. Uvidím čo do budúcna povie ešte žalúdok. Len vždy pred zákrokom vysadiť
Mama užíva, ale "len" Anopyrin a v pohode.
Ja doživotne anopyrin. Teraz v tehu fraxiparin. Potom zasa tabletky. Trombofílny stav. Zistený po potraroch.
Anopyrin po potratoch... Antifosfolipidovy syndrom... Pocas tehu aj clexane...
Ja síce neužívam, ale v rodine ich užíva ocino aj babka a neviem, že by pri tom mali nejaké problémy. Jedine, ak šla babka na trhanie zubu, tak to musela diskutovať s dr. a v ten deň (netuším, či aj deň predtým) si tie tabletky nedala (aby jej to ďasno priveľmi nekrvácalo)