Ahojte zienky,
som objednana na operaciu u Mudr. Kovaca v BB a mam obavy ohladom operacie. Nejde len o esteticku operaciu, ale aj zdravotnu, zle sa mi dycha a moj nos ani nevyzera 2x dobre. A chcem sa uistit, ze som si vybrala dobre, kedze to nie je sranda zasah na tvari. Boli ste niektora u neho na operacii? Boli ste spokojne? Velmi mi tym pomozete. Mna caka sekanie vnutra brusenie hrbolceka lamanie nosa uprava spicky a uprava spodnej casti nosu krasne mi to vysvetlil len sa bojim 🙂 dakujem za kazdy koment.
Ahoj, operoval mi syna pred osmimi rokmi, sme max. spokojní, tiez nam ho poradili a je velky odbornik 🙂
Dobry den,boli sme na septoplastike
Dobry den chcela by som obnovit tuto temu, ako dopadla operacia u Dr.Kovaca? Ma este niekto skusenosti?
Ahooojte ja prave trpim haha som 4 dni po operacii u doktora Kovaca, robil mi nos aj zvnutra aj zvonka. Zatial vysledok este poriadne nevidim ale tesim sa...ak niekto zvazuje dr.kovaca nech ani nevaha,som velmi rada ze som si vybrala prave jeho a na oddeleni som sa citila dobre sestricky su uplne zlaticka nemam ani monokle a opuchy lebo mi hned po opke prikladali lad
@pixma321 ahoj 😊 ked mi dali dole dlahu prve dni boli pre mna strasne tazke pretoze v normalnej nemocnici ta nikto neupozorni nato ze nos je SPUCHNUTY AKO SVINA! Z predu som ho mala rovny vyzerala som naozaj strasne a placom som si teda velmi nepomohla...dnes je od toho tyzden a nos mi odpuchol uz vyzera super a som si vedoma ze sadat bude este dalsie 3 mesiace, kazde rano sa budim a nos vyzera lepsie a lepsie uz to nie je len rovna velka rura ako ked mi to dali dole, moja tvar sa mi vratila naspat a vyzera to bombovo, dychanie je este zlozitejsie, ale napodiv celkom fajn, pri odpuchani odporucam jest tabletky - vobenzin - su drahsie ale ucinne- nos odpucha ovela rychlejsie... Dnes som si spravila makeup a sla som von- nikto si nic nevsimol len vyzeram jemnejsie 😊 ak by si mala este nejake otazky pis odpoviem ti na vsetko a pana doktora Kovaca odporucam a to vidim vysledok uz po 14dnoch od operacie
Ahojte prosim vas ako dlho sa caka na operaciu a na konzultaciu k dr Kovacovi a ako dlho ste lezali a mali ste celkovu anesteziu ci sa da aj v lokalnej?! Dakujem
ak chcete fotky mam 😀
@siska2027 Ahoj, máme sesternicu ORL, ktorá má vlastnú ambulanciu v LC ale pozná lekárov. Manžel mal podobný zákrok a tohto lekára nám odporučila. Ja mám zlé skúsenosti s našou nemocnicou ale z iných oddelení, preto som manželovi BB zatrhla a išiel do RK. Každopádne, vybrala si dobre, je to uznávaný odborník. Všetko dobre dopadne. MM bol cca 3 dni trošku mimo, je to trochu nepríjemné, lebo ti do mosa dajú potom taký gel, ktorý sa postupne rozpúšťa. Ćiže sa zle je, dýcha a spať musel posediačky sby sa mu to nezlialo do očí. Trochu aj vypľúval krv ale prežil a to je chlap. My ženy sme silnejšie. Po mesiaci už ani nevedel, že niekde bol. Držìm palce.