Kočky po rhinoplastike, napíšte niektorá skusenost, až by sa dalo aj fotky vidieť, idem odhodlana v 36 rokoch a nie je mi všetko jedno ..
@janasim tak napríklad ja som nemala opuch takmer vôbec 🙂 len veeeelmi jemné žlté modrinky pod očami,čo nebolo ani vidieť.podla mňa preto,lebo mi oči podlepili takou páskou.A nie je to bolestive,iba keď si tuknes do nosa 😁je to len nepríjemné.Spokojna som,aj keď nosik nie je úplne ideálny,nastali komplikácie pri hojeni,ale zboku je pekný 🙂skúsim niekde pohľadať fotky 😉
Ja som bola minuly september v PP - spolu s rhinoplastikou mi robili naraz dalsie dva zakroky. Najhorsia bola prva noc, vyberanie tamponady na druhy den a po cca tyzdni-dvoch vyberanie folie z nosa - zatial moja najhorsia bolest v zivote. Opuch som nemala, ani ziadne modriny ani monokle. Akurat na dotyk bol nos citlivy, sam od seba nebolel ale stacil fakt jemny dotyk a bolo ho citit. Ja som mala par tyzdnov po operacii citlive oci na svetlo, inak ziadne komplikacie.
@janasim a zabudla som ,že tiež mi robili septorhinoplastiku ,takze aj vyrovnávali prepazku v jednom zákroku. Prvá noc ako aj písala Donnam je blba,ja som nespala vôbec,lebo neviem spat a dýchať ústami 😁😁aj keď ma nadopovali liekmi na spanie,dosť výrazne mi to stále krvacalo,na druhý deň mi vybrali tampóny,to je nepríjemné,ale mňa konkrétne to nebolelo a vyberanie dlahy po 10tich dňoch bolo vykúpenie 😁tiež ma to nebolelo 🙂takže je to asi ako s pôrodom 🙂jedna hovorí,že pohoda a druhá že nikdy viac 🙂urcite budeš mať nosik pekný 🙂
Ale nos vyzeral obstojne už po dvoch týždňoch?
Mne idú robiť septoplastiku, turbinoplastiku a rhinoplastiku, doplacam si aby mi dali preč hrb na nose
@janasim hneď bude vyzerať dobre 😉ja som mala tiež hrb 😁a to proste hneď vidíš,že je menší 🙂a keď ti dajú dole tu dlahu,tak nový človek ...minimálne z profilu 😉a teda čo ma ešte napadlo ,ja som mala necitlivu špičku nosa nejaký čas a postupne sa cit vracal 🙂čiže som necítila,že mi v zime visia sviečky z nosa 😂😂ale dr.ze je to normálne úplne
Ahojte, prosím vás, boli ste niekto na operácii u pána Dr. Kováča?
@maestronaut ja
@motolica môžem sa spýtať kedy si bola
@janasim daj sa do skupiny Rhinoplastika...tam vsetko mozne najdes, aj fotky...
@maestronaut pred 5 rokmi
@motolica vieš mi poskytnú viacej info, koľkokrát pred operáciou je nutné navštíviť kliniku, aká je cena za konzultáciu a koľko ta to všetko spolu vyšlo.. Ak sa môžem spýtať. Budem vďačná za kážde info.
@sardinka32 videla som ale všetko boli príspevky z roku 2018 a neskôr.
@maestronaut napíšem ti do správy 🙂
@janasim pýtaj sa ,čo ťa zaujíma 🙂ja som bola necelé 2 roky dozadu v BB 🙂