Režim po operácii krčných mandlí

28. apr 2024

Ahojte, som 16 dní po operácií krčných mandlí. Chcela by som sa vás spýtať, že ako ste naskočili do toho svojho režimu aký ste mali pred operáciou - ja napríklad som aktívny športovec a už ma ubíja nič nerobiť. Na moje otázky lekárka v podstate neodpovedala nič, bola som ešte rada že mi nevynadala, že sa niečo pýtam. Takže keby máte nejaké rady bola by som vďačná.

egonsk
28. apr 2024

operovali ti mandle, nie nohy. po 2 tyzdnoch mozes sportovat, ale nie tak aby si vyrazne zvysovala tlak, tiez nepit bublinkove a studene napoje.

janinah
28. apr 2024

Zalezi ako veľmi športujes.ale mesiac po operácii by to chcelo len miernu namahu.napr.rychlu chôdzu alebo pomalšie bicyklovanie
Po mesiaci už všetko.

autor
28. apr 2024

@janinah no športujem pravidelne 5-6x do týždňa 6 rokov, beh a silový tréning v posilňovni. Lekárka mi len odpovedala na moje otázky, že to je už zahojené a môžem fungovať tak ako predtým.

autor
28. apr 2024

@egonsk no tak to potom ako chodievam silový tréning v posilňovni a beh nemôžem.

egonsk
28. apr 2024

tak to asi radsej este predsalen pockat par dni... a ani vysmazane a skriabave potraviny nejedz, nech sa ti to co najkrajsie zahoji, predsalen je to na cely zivot, tak to stoji za to vydrzat, aby nikdy uz neboli ziadne problemy. Ber to aj ako pozitivum, uz nebudes mat problem pit bublinkove a velmi studene jedla a napoje, pripadne horuce 😉 ... ani anginu uz nedostanes 😁