Rezanie v krku

monika35790855
18. nov 2024

Dobry večer ma niekto skusenost ze ked fajčil elektrickú cigaretu tak mal pocit ako by mu zarátalo v krku ? Take rezanie ale len raz

barborachors
19. nov 2024

@monika35790855 Mne sa to dialo pravidelne po fajčení ikos. Pytala som vela ludi na to a nikto to nemal. Tak mi bolo povedané ze mam vymenit naboje, ale nepomohlo to. Je tam nejaka látka podla mna, ktorá ti nevyhovuje a drazdi sliznicu na nejakom konkrétnom mieste. Možno máš to miesto nejake citlivé, zapalene alebo viac prekrvene. Ja som bola na orl aj hadici kvoli tomu rezaniu, aj na sone, ale nic sa tam nikde nenašlo. Ale akonáhle som si zapálila iqos, rezanie sa objavilo, niekedy hned, niekedy po dni. Odporúčam vysadit iqos. Mimochodom normálne klasické cigarety mi tento problém nikdy nerobili...

monika35790855
autor
19. nov 2024

@barborachors ja to mam tiez toto po iqose alebo elektrickej ,ty si vysadila ze?

barborachors
19. nov 2024

@monika35790855 ano, mam stale ikos doma ale nepoužívam. Skusala som aj predat, ale nic. Cize ho nefajčím a ani nebudem, ono ani ikos nie je úplne neškodný a za mna to bude tou chemiou v naplniach.