Ahojte, chcela by som sa opýtať, aké máte skúsenosti s Revalid tabletkami. Nikdy som nemala super vlásky, mám ich neskutočne jemné a takmer vôbec nerastú. Rozmýšlam nad kúpou tohto výrobku. Vopred ďakujem za recenzie.
Mne bolo po nich ťažko od žalúdka a zle,
Aj mne po nich bolo tazko od zaludka, musela som ich prestat uzivat. Keby si mala ten isty problem tak skus tonikum na pokozku hlavy od Biohar 2x do tyzdna. Mne to velmi pomohlo.
Ja som skusala sampon a masku po porode, keď mi strašne padali vlasy a podľa mna mi dosť tieto produkty pomohli
@lea345 revalid je v tom blbý že ti bude zle od žaludka od nich a máš tam brať aj 5 tbl na deň, aj viac ... Skús forcapil ten je teraz najlepší čo je na trhu brala som ho aj ja po porode a prestali mi padať vlasy.Ale musíš ho brať viac ako mesiac vtedy uvidíš účinky.
@modrymotyl8 forcapil môžem brat aj počas kojenia?
mne to nepomohlo. vydrzala som brat mesiac. tie, co pisu, ze im pomohol po porode - podla mna zbytocne vyhodili peniaze, lebo po porode padaju vlasy kvoli hormonom, ktore sa neskor daju do poriadku same.
ja mám šampón, toniku a to sérum. A celkom zaberá - nepadajú mi už tak ako predtým
Ďakujem krásne nečakala som toľko odpovedí, myslím, že mám celkom silný žalúdok ale keď takto vám viacerím robil ťažkosti, som na vážkach. Určite zvážim aj ten forcapil. Ďakujeeem krásne❤❤
@alex248 toto ti neviem povedať, ja som ho brala po pôrode, ale nekojila som, takže mne pomohol.O to kojenie si skús zistiť v lekárni ...
@lea345 prečítaj si recenzie na forcapil a uvidíš 🙂
@modrymotyl8 okí, spýtam sa doktora ďakujem
Jedla som dosť dlho. Po p prode mi vlasy veľmi vypadali. Teraz mam fajn. Možno aj to pomohlo. Nic ine som neakusala.