Reumatická artritída

rheuska
22. aug 2016

Práve som sa dozvedela, že mám reumaticku artritidu. Niekto s tou istou diagnozou? Co ma čaká? Aký život?

erickatt
22. aug 2016

Niekto nemá žiadny problem. Niekto trpí ako pes.. sú lieky. Na uvoľnenie svalstva, podporné vitamíny, biologická liecba...sú pri tomto bolesti kĺbov, pohybového ústrojenstva..

staronova
22. aug 2016

@rheuska pridaj sa do skupiny o Reumatoidnej artritíde a hlavne nestresuj dopredu. Aj ja mám a žijem si v pohode. Tiež som mala prvý polrok stavy beznádeje, strachu a pocit, že život , teda život plnohodnotný mi skončil. Držím palce a prajem dobrého lekára.

minnie30
22. aug 2016

môj syn má, o mesiac má 14 rokov, takto pred dvomi rokmi mu začali problémy s kolenami a o 4 mesiace prišli na to, že má reumu, nasadili lieky a postupne mu ich už znižujú. . .

dahra
22. aug 2016

@rheuska - tak ako ti píšu, je tu vela tem, aj sukromna. Je nas vela. Zial. Ja ju mam od utleho detstva, ani neviem, ako sa zije bez nej. 😉 Chodis v RS k Husarovej?

erickatt
23. aug 2016

@staronova neviem tu skupinu najst. Je tu?

rheuska
autor
23. aug 2016

Aj ja som hľadala a okrem bolesti chrbta a pohybového aparátu som nic na tému nenašla.

staronova
23. aug 2016

@rheuska je to súkromná skupina a neviem ako sa teraz po novom vyhladáva. Sú nejaké zmeny na koníku a priznám sa, že som antitalent na fungovanie stránky.
////O reumatoidnej artritide a Sjogrenovi 🙂 - O reumatoidnej artritide a Sjogrenovi sukromne 🙂 ////treba osloviť adminky
ja som členka a je dostupné ešte pre mňa....

erickatt
23. aug 2016

A kdo sú adminky

sunset65
Odpoveď bola odstránená
Zobraz