Podstupili ste nekto resekciu?Caka ma to na prednej jednotke,je to bolestive?
Zakrok sa robi v lok.anesteze a urcite budete mat ATB krytie. Moze byt opuch, treba ladove obklady a nieco od bolesti.
Drzim palce, urcite to zvladnete, len sa drzte odporucaniami lekara
Ja uz 3x.
2hore 2x
Dole 1,2
Pri zakroku je neprijemny pocit ked to “citis” ze sa tam rypu - rozrezu dasno a …. Ale bolest ziadna vdaka umrtveniu. Potom som tiez nemala nejake velke bolesti akurat bolo velmi zle sa usmievat lebo stehy v dasne tahali. Drzala som usta pri smiechu🫢.
Drzim palce! ✊🏻😊
@lulu2014 prosim vas a ako sa vam to dlho hojilo? A preplaca to poistovna ci sa to plati?
Ahoj myslíš resekciu korenoveho hrotu ?
@nika11103 ano presne tu
Velmi rychlo. Mozno prve 2-3 dni boli take haklivejsie. Ale kazdy den bol lepsi a lepsi. Stichy som mala cca 7-10dni. Tiez mi “odrezali” korene na zuboch. A potom uz pohoda. Jasom to mala este za cias ked to cele platila poistovna. Teraz naozaj netusim.
@lulu2014 a ako dlho asi trva ten zakrok?
Je to indivindi ale cca 30-45min. To bolo v pohode. Mne bolo neprijemne mat tu ich plachtu na tvari /operacnu/ horsie sa mi dychalo.
@lulu2014 dakujem pekne za info 🙂🙏
Nemas vobec za co. Silno drzim palce. Je to neprijemne ale v pohode zvladnutelne. 😊
@lulu2014 dakujem pekne,mala som styri porody tak dufam ze to nebude piaty 😁este raz dakujem
Tak ked uz 4 😃 toto bude brknkačka. 😁 Ja dva ale tieto zakroky neporovnatelne lepsie 🙂. Aspon oproti tym mojim. 🙃. Nemas za co a silno drzim palce 😍
Ahojte resekcia dasna neviete nahodou robia aj v nemocn. v Ruzinove? mne tam operali zub mudrosti bezplatne dakujem za info☺️
Skúsenosť nemám skor z praxe..Urcite ti to lokálne úmrtia,čiže neboli,ale je otázne po ošetrení,to už bude bolieť.