Resekcia koreňových hrotov

bandy666
31. okt 2024

Pekný deň,pred 3 týždňami mi robili resekciu dvoch zubov ..jednotky a dvojky keďže bol nález vecsi bolo to potrebné dobre vyčistiť a taktiež použili umelú kosť.Hoji sa to v poriadku ,momentálne ma trápi to že ako sa ďasno po šití stiahlo tak mám nad jednotkou zubom odhalený zubný krčok ,chcel by som vás názor či sa ďasno stiahne opäť k zubu.

e1i
31. okt 2024

@bandy666 nestiahne sa. Vyberali mi sestku a narezali medzi 5 a tou 6. Zasili ale aj tak krcok 5tky ostal odhaleny

mudrmp
31. okt 2024

@bandy666 toto sa asi samo nespravi,bude treba ďalší zákrok (ale ten už je proti resekcii oveľa príjemnejší). Teraz treba počkať aby sa to pekne zahojilo a odpuchlo a potom riešiť ďalej

bandy666
autor
31. okt 2024

@e1i tak to ste ma nepotešili ,určite to tam nad predným zubom nechcem mať

e1i
31. okt 2024

@bandy666 uz to mam roky tak a teda nijak sa to neupravilo. Este aj ta 5tka sa od krcka viackrat kazila

luliu
31. okt 2024

@bandy666 nestiahne sa to

bandy666
autor
31. okt 2024

Tak teda po úplnom zahojení pôjdem na ďalší zákrok na úpravu ďasna…lebo takto odhalené to nie je dobre mať.Nadiel som na nete toto

Ide o rýchly a bezbolestný zákrok v lokálnej anestézii. Pacientovi sa pri Gingivoplastike citlivo a esteticky upravia ďasná do požadovanej polohy. Výsledkom je krásny úsmev a značná psychická úľava pre pacienta.