Ahojte, je mozna rekonstrukcia zubu ktory je viacej plomba amalgamova ako zub? A este aj boli sem tam? Alebo to je uz hodne len trhania? Robili tak niekomu z vas? Boli to?
Robili mi aj zlomene zuby, z ktorych zostalo len torzo. Vycistili korene, vytiahli nerv, dali skleneny cap a okolo neho vymodelovali zub. Cena je cez 200 eur.
Ano,mala som dve stolicky take. Jednu mi krasne zrekonstruoval a na deuhu nasadil korunku. Dnešní moderni zubari vedia akykokvek kusok zubu zachranit a domodelovat.
Mne domodelovala zub, tiez som si myslela, ze je po nom. Pri plateni ma skoro prekotilo, ale zub drzi dodnes.
nie vzdy sa da domodelovat niekedy to riesi korunka ... kazdopadne ak je koren ok bola by skoda trhat .. lebo medzeru potom uz len vyplnis mostikom alebo implantatom a to je drahe .. a ak to nebudes riesit vdaka medzere by sa ti mohli poposuvat zuby
Ja som mala taký, ktorý tvorili 4 malé pahýliky a priestor medzi nimi vyplnený plombou. Rozpadol sa mi naž po ďasno. Ale doktor to zachránil. Vymodeloval nadstavbu a po zahojení dorobil na 3D tlačiarni normálny zub. Tern nalepil. Skvelá práca.