Ahojte, mám bolesti krčnej chrbtice. Bola som aj l lekárovi dal mi lieky, sprej a aj šumivé tablety.
Kamoška mi poradila, že si mám objednať rehabilitačnú loptu, že vraj to pomáha, zmierňuje bolesť a vyrovnáva chrbticu.
Lekár je na dovolenke takže neviem koho sa mám pýtať 😄.
Ďakujem za odpoveď.
@luccija kde si to môžem zakúpiť? 🙂
@vanessa12345 zdravotnícke potreby
@pribinak ďakujem.
@vanessa12345 tie masážne valce kúpite aj v športových obchodoch. Ja mám napr. Z tchiba
A s tými loptami nemá nikto skúsenosť? 😀🙂
@vanessa12345 neviem čo si pod tým predstaviť, keďže Google pod tým názvom ponúkol masážne lopty, fit lopty a overbal 😃🤷♀️
@vanessa12345 napísala som rehabilitačná a vyskočilo fitnes, ale mám na myslí túto takže neviem aký je správny názov 😂
@vanessa12345 klasická fitlopta, zvyknú na nej aj sedávať, namiesto klasických stoličiek v kancelárii. Prospieva chrbtici.
@vanessa12345 normále ju kúpiš v zdravotníckych potrebách, aj v športových, občas ju mávajú a v Lidli...ale tam nie je dôležitá samotná lopta, ale vedieť na nej správne cvičiť....oveľa lepšia a múdrejša volba, zaplatiť si fyzioterapeuta a cvičiť čo ti povie....cviky sa naučíš, ale hlavne zo začiatku potrebuješ vhodné cviky na daný problém a cvičiť ich technicky správne(fyzio ťa napravuje)....na chrbticu je super aj SM systém
@vanessa12345 mas robeny RTG ci MRI...cvicis?
Mala som doma vela pomocok, ked nespevnujes a neuvolnujes chrbticu vsetko Ti je nanic, ked nevies spravne cbicit, alebo sedis v kancelarii 8 hod pri PC, zle sa zohybas...
Zober si tu tenisovu loptu a budes prekvapena kolko mas bolavych miest na chrbtici hlavne pod lopatkami, krize, bedrovy klb.Prve razy budes citit velku bolest a postupne si to rozmasirujes.
Chod pravidelne na dobu masaz viac x a cvic.
Dobry je na youtube chlapik pod menom rychla fyziotwrapia ma dobre cviky na krcnu chrbticu.
Na fit lopte som sedela pred 15 r v kancelarii, ked som robila 12 tky.
Ďakujem. Určite vyskúšam 👍
@vanessa12345 ja mam taky valec a casto ho pouzivam na cele telo.Alebo si dam na bolave miesto tenisovu lopticku a "gulam" sa na nej.