Rehabilitácie v Bratislave

ancovec
31. jan 2016

Ahojte dievčatá (samozrejme teda aj chlapi) hľadám dobrú rehabilitáciu v Bratislave, najlepšie časť Staré mesto. Pokojne môže to byť aj súkromná klinika ak to stojí za tie peniaze, ak mi viete odporučiť niečo budem veľmi rada. Aj negatívne ohlasy sú vítané. Ďakujem

vivianaba
31. jan 2016

@ancovec ahoj, neviem ci hladas rehabilitaciu pre seba ci pre dietatko a v akej oblasti. Ja som uz 3x chodila na rehabilitaciu do SNOP-u na Zahradnickej, mala som po porodoch rozne problemy (zapal slachy v ruke, zaseknute krize a z toho trpnutie ruk a noh, vychylenu platnicku) a vzdy ma tam dali krasne dokopy, teraz nemam ziadne problemy. Prajem skore zlepsenie!

ancovec
autor
31. jan 2016

@vivianaba pre mna s kolenom. A preplaca tam nieco aj poistovna?

vivianaba
31. jan 2016

@ancovec ano je to aj na poistovnu ale doplacas na niektore veci, napr. pri cviceni ked chces mat individualne cvicenie s fyzioterapeutom sa doplaca, alebo ked ides k doktorke na presny cas. Ja som sa vzdy najprv objednala k FRO doktorke (je tam velmi mila Dr. Brezinova alebo Dr.Loydlova) a ona mi predpisala procedury a potom som sa na recepcii uz len objednala na terminy konkretnych procedur. Po absolvovani procedur zase kontrola u doktorky a rozhodla ci treba dalsiu seriu procedur. Oni sa specializuju na ortopedicke problemy, okrem roznych druhov cvicenia maju aj bazen, elektroliecbu, liecbu magnetom, ultrazvukom, masaze. Na vstupnu prehliadku ku Dr. treba vysledky doterajsich vysetreni ak mas.

ancovec
autor
1. feb 2016

@vivianaba dakujem za odpoved, si velmi zlata ze si si nasla cas