Rehabilitácie a náledný opuch kolena

eminaaaa
5. okt 2022

Ahojte, idem si po radu ortopéd ma poslal na rehabilitácie ale nerobia mi veľmi dobre po každej rehabilitácii mi koleno opuchne preto si idem po radu či mám pokračovať ďalej alebo nie ?
Ďakujem za odpovede 😊😊

gemerka17
5. okt 2022

Akú máš stanovenu diagnózu a na základe čoho to bolo stanovené (aké si podstupila vyšetrenia) ?

eminaaaa
autor
5. okt 2022

@gemerka17 ortopéd ma poslal na rehabilitácie lebo mi jabĺčko vyskakuje do strán... Ale neviem prečo opúcha po rehabilitácii preto neviem či mám pokračovať ďalej...

gemerka17
5. okt 2022

@eminaaaa vrátiť sa spať k ortopedovi a žiadať vyšetrenie magnetickou rezonanciou. A podľa toho čo ukáže, tak nasadiť liečbu

eminaaaa
autor
6. okt 2022

@gemerka17 ďakujem no neviem či má ortopéd pošle na magnetickú keď som 3 krát po operácii ale za to nič nedám keď ho požiadam 😊

leath
6. okt 2022

@eminaaaa Dobrý deň..rozmýšľali ste aj nad prírodnou liečbou? Ak by ste mali záujem, napíšte mi.... Z vlastnej skúsenosti viem, že vyskúšanie aj takejto cesty nie je na zahodenie

gemerka17
7. okt 2022

@eminaaaa no je dôležité, čo máš s kolenom, čo ti diagnostikol, prečo si bola na toľkých operaciach.

eminaaaa
autor
9. okt 2022

@gemerka17 dvakrát meniskus roztrhnutý a chrupavka poškodená...

gemerka17
9. okt 2022

@eminaaaa predpokladám, že pred každou operáciou si išla na magneticku rezonanciu? Ja dúfam, že ti to nerobili na slepo. Ak máš problémy po rehabke, sama cítiš že to nie je ok. Treba prerušiť a ísť naspäť k ortopedovi. Kľudne by prospela aj zmena lekára.

eminaaaa
autor
9. okt 2022

@gemerka17 áno pred každou som bola na magnetickej takže nemám pokračovať v rehabilitácii čiže prerušiť keď koleno opúcha a ísť za svojím ortopédom...

gemerka17
9. okt 2022

@eminaaaa ja by som tak spravila. Kľudne povedz, že ti opúcha koleno aj fyzioterautom, čo tam na rehabkách máš. Prípadne rehabilitačnej lekárke, ak je niekde poblíž. Za ortopédom by som išla.