Ahojte, idem si po radu ortopéd ma poslal na rehabilitácie ale nerobia mi veľmi dobre po každej rehabilitácii mi koleno opuchne preto si idem po radu či mám pokračovať ďalej alebo nie ? Ďakujem za odpovede 😊😊
@gemerka17 ortopéd ma poslal na rehabilitácie lebo mi jabĺčko vyskakuje do strán... Ale neviem prečo opúcha po rehabilitácii preto neviem či mám pokračovať ďalej...
@eminaaaa Dobrý deň..rozmýšľali ste aj nad prírodnou liečbou? Ak by ste mali záujem, napíšte mi.... Z vlastnej skúsenosti viem, že vyskúšanie aj takejto cesty nie je na zahodenie
@eminaaaa predpokladám, že pred každou operáciou si išla na magneticku rezonanciu? Ja dúfam, že ti to nerobili na slepo. Ak máš problémy po rehabke, sama cítiš že to nie je ok. Treba prerušiť a ísť naspäť k ortopedovi. Kľudne by prospela aj zmena lekára.
@eminaaaa ja by som tak spravila. Kľudne povedz, že ti opúcha koleno aj fyzioterautom, čo tam na rehabkách máš. Prípadne rehabilitačnej lekárke, ak je niekde poblíž. Za ortopédom by som išla.
Akú máš stanovenu diagnózu a na základe čoho to bolo stanovené (aké si podstupila vyšetrenia) ?