@fkata áno mám. Skoro som zomrela po užívaní regulaxu. Dlho som sa z toho dostávala. Zápcha vzniká zo stresu. Je jedno či je stres slabý alebo uz nejaký vážnejší. Zápcha vzniká keď je stres dlhotrvajúci. Zachránili ma ľanové semienka-každý deň polievkovú lyžicu šupnúť do úst a zapiť vodou. Netreba ani žuť,iba zapiť a prehltnuť.
A k tomu kyselina askorbová-štvrť malej lyžice. Rovnako-šupnúť do úst a zapiť vodou.
A aby sa stres naďalej neukladal v tele tak si na youtube pusti každý deň meditačné cvičenie a šlabikár šťastia. A ďakuj bohu že stres narobil problémy iba v podobe zápchy.
@reny73 Ahoj, mala som veľmi hektické obdobie, plné stresu. Malý bol chorý, operovali ho viackrát, potom mi zomrel ocino. Zápcha, vypadávanie vlasov a bolesti hlavy, boli každodenné. Teraz už zápcha iba počas ovulácie, ostatné ok.
@fkata áno mám. Skoro som zomrela po užívaní regulaxu. Dlho som sa z toho dostávala. Zápcha vzniká zo stresu. Je jedno či je stres slabý alebo uz nejaký vážnejší. Zápcha vzniká keď je stres dlhotrvajúci. Zachránili ma ľanové semienka-každý deň polievkovú lyžicu šupnúť do úst a zapiť vodou.
Netreba ani žuť,iba zapiť a prehltnuť.
A k tomu kyselina askorbová-štvrť malej lyžice. Rovnako-šupnúť do úst a zapiť vodou.
A aby sa stres naďalej neukladal v tele tak si na youtube pusti každý deň meditačné cvičenie a šlabikár šťastia.
A ďakuj bohu že stres narobil problémy iba v podobe zápchy.