Regresná terapia

4. okt 2021

Odhali regresna terapia preco mam depresiu a preco som stale smutna? Nie len teraz pri depresii ale stale som bola taka utrapenejsia a smutnejšia negativna

misickaa4
4. okt 2021

Ano

lula313
4. okt 2021

Nemusí len regresna. Poznam babu, ktorá robi procesy Cesty, kde sa dostavas do obdobia, čo ti tento problem sposobil a vieš sa s tým vyrovnať. Nejedna sa o hypnózu, si plne pri vedomí. V rámci certifikacie musí vykonať okolo 50 klientov a robi ich zdarma, je to skúsený kouc, takze je to naozaj na urovni a nápomocné. Keď chceš, nápis mi, môžem ti na ňu posunut kontakt😊

saraxyz
4. okt 2021

@lula313 aj mne pošli prosím 😉

julka188
4. okt 2021

@lula313 ahoj, ja by som chcela kontakt, pisem aj ss😉

valdovalda
4. okt 2021

@lula313 robi to aj online ci to musi byt face to face?

liluska123456
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
qqqqqqqqq
4. okt 2021

@lula313 ahoj,mohla by som o kontakt poprosit aj ja.dakujem🙂

mmatta
4. okt 2021

@lula313 aj ja si prosím kontaktakt 🙏

ciernysokol
4. okt 2021

Aj ja prosim kontakt. Dakujem 🙂

ailiba
4. okt 2021

Áno, mám dobrý kontakt, mne to pomohlo. Mala som síce iny, zdravotný problém, ale už ho odvtedy nemavam👍. Za pokus to určite stojí.

lula313
4. okt 2021

@saraxyz
@julka188
@valdovalda
@liluska123456
@qqqqqqqqq
@mmatta
@ciernysokol baby, napisala som jej, koľko klientov ešte potrebuje. Keď mi dá vediet naspat počet voľných miest, tak Vám dam vediet, koľko z vás môže ešte zobrať.

saraxyz
4. okt 2021

@lula313 ďakujem 😉

zuzikak
4. okt 2021

staviam sa do radu 🙂

gabrielapatrik
4. okt 2021

@lula313 taktiež som písala ďakujem

buba183
4. okt 2021

@lula313 ak môžem pridám sa 😉

kvetinka945
5. okt 2021

@lula313 môžem aj ja poprosiť? 🙂 veľmi by mi to pomohlo

nicky0007
5. okt 2021

@lula313 aj ja prosím

janinad
5. okt 2021

Dámy, ak Vám Cesta pomoze, prosim napiste sem alebo priamo mne skusenost. Ja nad nou dlho premyslam, ze to dost draha zalezitost. Vraj treba viac sedeni. Neviem, ci do toho ist, knihu mam precitanu, aj pre deti, no myslim,ze ja sa nedokazem tak uvolnit. Dakujem

keira13
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
6. okt 2021

@keira13 dakujem uvidim ci to pomoze nieco uz so sebou potrebujem urobit

malinka158
6. okt 2021

@keira13 ahoj prosim ta hypno terapia a hypnoza, je to to iste? Dakujem

keira13
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
keira13
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
julka188
7. okt 2021

@janinad ja som skusila, pomoze, syn sa mi vdaka tomu dostal z atopickeho ekzemu. A ja citim, ze by mi pomohlo viac sedeni, lebo viem, kde robim chyby vo svojom spravani, ale nedokazem si pomoct zmenit to. V case ked som presla sedenim, som to zvladala. No casom sa vynoria ine veci... A je to presne o tom, ze je to dlhodoby proces, ktory je financne zatazkavajuci. Ale pre mna je to skor o tom, najst doveryhodneho cloveka, co to vie robit, potom by som bola ochotna to platit. Stoji to za to.

janinad
9. okt 2021

@julka188 Dakujem, ved to, dnes je tolko odbornikov na vsetko a stoji to nemale peniaze.... Par krat som sa popalila, islo o ine terapie - jednoducho som potom zistila, ze sa robia na to kurzy za par eur a nikto neskuma odbornost.... A hlavne som stratila doveru...

julka188
10. okt 2021

@janinad mne sa pozdava pani Lydia Adamcova, sledujem jej prispevky na fb-vychova v kocke. Ale pracuje v BB, co mi je daleko. Moja skusenost s Cestou bola s jednym panom od Ziaru nad Hronom, pomohol mi, ale tiez byva daleko a bolo obdobie, ze som citila, ze on uz nie, citila som sa pod tlakom pri nom, tak som uz s nim prerusila kontakt. Teraz by som chcela najst niekoho tu od nas, PO, KE, ale akosi sa neviem odhodlat k tomu hladaniu 😁No mala som pred koronou obdobie, ze by som sa tolko previezla aj za pani Adamcovou, ona je aj skutocne vystudovana psychologicka, preto by som mozno k nej citila vacsiu doveru. No potom prisla korona, tak stale nieco riesim ine a toto odsuvam...

malinka158
11. okt 2021

@keira13 nieje to premna. Ide o mojho ex. Ms traumy s detstva ktore nevie do teraz spracovat

mata1278
4. okt 2022

@lula313 aj ja poprosím info

anka280
7. mar 2023

@lula313 ahoj mala by som záujem hoci za platené môžem ta poprosiť o kontakt ...a estw že odkiaľ je ja som z Michaloviec

omniphace
15. nov 2023

Prezmenu pise chlap :D. Mam kopu priatelov, znamych ktori si nevedia dat rady so svojim typom depresie ktory ako tvrdia maju od malicka. Viem ze regresivna terapia pomaha rovnako tak aj meditacia zamerana na ponorenie sa do zmenenych stavov vedomia a rovnako aj psychadelika ci MDMA terapie uz maju preukazatelne vedecky podlozene vysledky akurat neviem ako zistit co by bolo pre nich najlepsie.
Poprosim teda tiez kontakt a pripadne ak by ste vedeli o nejakom ajurvedskom/cinskou medicinou zaoberajucom sa doktorovi/ke prosim o info <3
Dakujem za support a uzite den, kazdy ak tak ^^ ..