Regresná terapia

5. dec 2023

Ahojte. Chcela by som sa opýtať, či má niektorá z Vás skúsenosť s regresnou terapiou. Točím sa v jednom kole, mám pocit, že som najhorší človek na svete. Nesiem si bolesti z detstva a dosť sa to podpisuje na mojom živote, chodím ku klinickej psychologičke, ale nijaké zlepšenie nevidím, premýšľam teda preto nad regresnou terapiou.
Píšem anonymne, pretože viem čo sú tu za ženy a teda ak niekto máte skúsenosti, ale nebudete chcieť napísať verejne, napíšte len komentár aby som sa ozvala, po uvážení sa s vami možno skontaktujem. Ďakujem veľmi pekne. Všetkým krásne dni prajem. Úprimne ❤️

marianarem
5. dec 2023

Ak vies identifikovat, ze ide naozaj o bolesti z detstva, tak by som este dala sancu psychoterapii u niekoho ineho. Ja som naozaj prelomovu terapiu nasla az na piaty pokus. Nie kazdy psycholog ti sadne, tiez nie kazdy je spickovy alebo aj moze byt, ale jeho postupy nemusia sediet na tvoj problem. Aj ta psychologicka, ktora mi nakoniec velmi pomohla, dlho hladala vhodnu techniku. To sa podarilo mozno az po roku. Dovtedy to tiez malo nejake vysledky, ale potom sa to velmi rozhybalo. Konkretne u mna zabrala katatymno-imaginativna terapia, vdaka nej sa naozaj udiali zmeny hlboko v podvedomi a bolo to potom vidiet aj vo vsetkych sferach zivota.

autor
5. dec 2023

@marianarem určite sú to bolesti z detstva, ja som to tu dávnejšie aj obšírnejšie opisovala a 99% komentujúcich mi radilo odstrihnúť sa od danej osoby pretože mi ublížila. Lenže ja to neviem. Nedokážem, má ma v hrsti, manipuluje mnou a vo mne sa bijú dva svety. Jeden v ktorom chcem aby bolo všetko v poriadku, aby sme si našli k sebe cestu a druhý kde ju nie, že nenávidím, ale nemám rada, chcem mať pokoj a odstrihnúť sa.. Ďakujem za komentár, pohľadám si niečo o tejto forme terapie..

lauritta0407
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
6. dec 2023

@lauritta0407 ďakujem. Ešte počkám, či sa niekto nenájde čo by bol ochotný prispieť do diskusie..

lauritta0407
6. dec 2023

V pohode ja ti nejdem ponukat regresnu terapiu. tak dolezito, pritom ty sama nieco chces. Ach boze🙂🙂