Baby ktoré máte GERD dá sa s tým naučiť? Mne je stále nevoľno 🙄
Nejaké rady a podobne.. čo vám pomáha alebo či to sa zmierni? ☺️
Nijako,musis to prijat tak,aku akukolvek inu dg.Ja ho mam cca 8r.,som na diete,lieky mi nezaberaju,takze ma casto pali hrdlo...Radost je to s touto dg.,co ti poviem🤷♀️
@iwesska moze sa spýta moze z refluxu ako keby páliť jazyk ? Alebo pusa vo vnutri tie ďasná , a oblúky mam cervene , proste divny pocit v puse. Aj sa mi zda ako keby pripuchnute sliznice v nose , a vyrážky po tvari ( červeň) zeby z helikobaktera ? Juj som z toho nešťastná . Dik za info odpoved😘
@iwesska no je mozne ze to bude aj nejaka alergia alebo prejav intolerancie ci Hit , prave toto riesim a idem si Sukromne co da vyšetriť nakolko nslergologivka, moja na to …… kašle , mam totiž aj problem reflux , helikobakter ktory nemoze mi prelieceny atb lebo som mala silne alerg. Prejavy . A potom vsetko hemofil atb ,3 druhy , alergia opäť prisla , červeň v tvari na dekolte , ako keby opuch v tvari len pichali do mna kortikoidy inj . A potom aj tabletky prednison od Nov - do konca marca aj popri atb som bola na prednidone vysadení zaciatkom marca samozrejme pistupne ( od 40 mg potom uz dlhsie 30 mg a postupne dolu ) a odvtedy sa deju veci v mojom tele katastrofa. Opuch ako keby v puse , červeň v tvari potom pupaky drobne na tvari ,ktore niekedy az pália cerveny dekolt ako to pride tak aj odide nemsm to cely cas ( vyšetrujú mi Lupus cakam na vysledky ) , ihlicky mi obcas ako keby behajú po tele , sťažené dychanie , pripuchnuty nos bez nadchy som uz na nervy …. Ked si to skladam zeby HIT ??? Alergie , intolerancie ??? Dakujem za odpoved ak mate nejaku skusenost som na nervy .
treba upravit stravu bude lepsie. ja beriem lieky ken ked porusim dietu napr. bublinkové vody, alkohol, sladke