Máte tu niektovtaky reflux že vás nepali vôbec záha, ale vás tlači akoby v krku stále niečo ?? Aj keď len (a teda hlavne ) nejakú kapsulu prehltnem, ostane mi pocit v krku akoby mi to tam stále stojí a bojim sa udusenia.
Tak isto to mám kolko krat počas dňa po hocijakom jedle. Alebo sa snažím akoby nasilu odgrgnut , taký tlak v krku a nejde ale mi len nejaká tekutina vybehne do krku… je to dosť nepríjemne.
Zaujíma má či ss reálne môžem tými pocitmi hnusným udusit. Lebo už nie raz som panikárila 😒
@lili929 aká vážna diagnóza. Ja som bola na hadici v Júni tohoto roku a odvtedy mávam tento pocit hnusný. Predtým som to ani nemavala (alebo si nespomínam) 😏
Tak chod znova k dr, treba to urcite vysetrit, lebo same sa ti to asi nepolepsi.
U mojho otca bol toto prvy priznak rakoviny, cim ta samozrejme nechcem strasit, toto moze mat viacero pricin. Ale patri to do ruk lekara.
@lili929 rakoviny čoho?
Nador mal v hornej casti zaludka s prerastenim do pazeraka.
Ale to samozrejme vobec nemusi byt tvoj pripad, viem, ze ked sme chodili po vyseteniach na gastro, vela ludi tam rozpravalo o rovnakych priznakoch a nakoniec mali aj tak uplne ine diagnozy
@lili929 tak to by mi snáď doktor na gastre hadicou v Júni videl keby mám nejaké zmeny alebo čosi zo zaludkom , nieje to tak dávno.. 🙏🏻
Nestresuj sa, moze to byt psychickeho povodu
Nestresuj sa, je to reflux. Tiež to tak mávam.
tiez si myslim, ze iba reflux, daj si antirefluxnu dietu, ked sa to nezlepsi, tak lekar
@viky173 a to je aká? Lebo ja mám pocit že nejem nič take a ani kávu nepijem 🤔
@livinka1111 tiež nemôžeme kapsule prehĺtať ? A nemôžem sa tým udusit ? Je to len pocit ?
nemala by si nic mastne, vyprazane, kysnute, citrusy, dzusy, sladkosti, cokolady, chipsy, paradajky, kecup, papriku, cibulu, cesnak, strukoviny, kavu, kolu, kakao, alkohol, mak, orechy, plnotucne mliecne vyrobky, nic kysle a koreniste
to len tak co mi teraz napadlo a mavam z toho reflux, kludne pogoogli, isto najdes presnejsi zoznam
urcite je lepsie jest menej a castejsie, neprejedat sa, nejest aspon 2h pred spanim a spat s vyvysenou hornou castou tela
Ahoj, udusit sa neudusis, ale necakaj a chod k dr, lebo toto moze byt aj vazna diagnoza.