Reflexná terapia

bambi2
20. apr 2012

nenasla som tu ziadnu a temu a vcera som sa dostala k tomuto clanku... http://najmama.aktuality.sk/clanok/227150/po-tr... co si o tom myslite??
keby tu terapiu nerobila, myslite, ze by to do stvrtice nevyslo aj bez nej?? alebo to ozaj mohlo pomoct? mam chut to vyskusat 😀 ale musim si o tom viac nastudovat a napisat nejakej terapeuticke ci to ozaj pomoze aj tehu...
ja som kedysi poznala jedneho, ktory to robil a viem, ze par ludom pomohol z chorob von... 😲

delideli
20. apr 2012

@bambi2 : zaujimavy clanok, ja som tiez pripravena skusit cokolvek,aby sa uz negativna skusenost nezopakovala..
ak by niekto poznal dobreho odbornika na tuto terapiu z BA ,prip. okolia, budem vdacna za tipy..

bambi2
autor
20. apr 2012

@delideli manzo ma jedneho kolegu, on to tiez robi vraj.. aj akupunkturu. ja som tiez pripravena skusit vsetko. hlavne, ked mi nic nenajdu, tak by to mozno neuskodilo... skor opak.. mam uz aj termin. tu som nasla este jej stranku, na sk neviem kdet treba hladat.. http://www.gabbylamplughreflexology.co.uk/Home....
ja som volala tej terapeute a ta mi povedala, ze mala jednu pani co nemohla otehotniet a podarilo sa jej.. ale iba jednu jedinu, ostatne co k nej chodia, maju ine problemy... tak dufam, ze nevyhodim prachy zbytocne. bud. tyzden v utorok mam termin. ale citala som na nemeckych forach, co bola jedna tiez koli tehu na terapii, vraj tie body co jej zmackala velmi boleli. ale to iba na zaciatku a ked nebudu viac boliet, tak by malo byt vsetko ok.. tak uvidime... 🙂

delideli
20. apr 2012

@bambi2 : ja som skusila napisat na reflexnaterapi.eu chlapikovi co to robi,ci by to vedel aplikovat aj na moj pripad,aj som mu poslala linku na ten clanok,som zvedava,co odpise..drzim palce,nech pomozu 🙂

bambi2
autor
20. apr 2012

@delideli no aj ja som zvedava. mozno sa tam volaco uvolni, nieco co je zablokovane. som zvedava aj ja. daj potom vedet. ale, mna by zaujimalo, keby tu terapiu nerobila, ci by sa jej podarilo otehotnet. lebo, zena ktora potrati raz, ma väcsiu sancu, ze potrati aj viac krat. je to tak 50: 50. ale vraj cim viac potratov, tym je tam vyssia sanca, ze nabuduce zena baby donosi. ja som z toho jelen.. mne to tiez povedal dr. teraz naposledy, ze sanca je tu tych 50- 60% ze to nabuduce vyjde ale to mi je malo ☹

delideli
20. apr 2012

@bambi2 : mne prave vraveli opacne,ze ak zena raz potrati,tak ,ze sanca,ze dalsie tehu bude v poriadku je az 90percent..ale ved to poznas-statistika je jedna vec, realita ina..ja verim,ze nabuduce bude vsetko ok a velmi drzim palceky ,aby to bolo ok aj u vas..niekedy je to mozno naozaj len hlupa zhoda nestastnych nahod..:(
a uz ti robili vysetrenia (trombofilie, stitku a tak podobne) ?

bambi2
autor
20. apr 2012

@delideli dakujem, drzim aj tebe palce nech vam to vyjde!!! no ved, to som si aj ja myslela dovtedy dokial som nepotratila druhy krat.. idem este len, 8 maja mam termin u endokr. a okolo 27- 28 idem k gyndovi dat urobit hp. tak som zvedava...

delideli
20. apr 2012

@bambi2 : drzim palce,nech ti cim skor zistia,co je vo veci a pomozu ti..

bambi2
autor
20. apr 2012

@delideli no ja som strasne zvedava... uz sa neviem dockat... 😅

delideli
20. apr 2012

@bambi2 : mozno to bude napr. len stitka, dostanes hormony a bude vsetko ako ma byt 🙂

bambi2
autor
20. apr 2012

@delideli ved to.. aj ked nerada ale co uz...

delideli
3. máj 2012

@bambi2 : ahoj tak uz si bola u tej terapeutky?
ja som na reflexnu diagnostiku a terapiu objednana na buduci tyzden,tak sa uz tesim,dufam,ze to pomoze..

bambi2
autor
3. máj 2012

@delideli ahoj, nebola som, nemala som kam dat malu. svokrovci su vzdy prec ked ich potrebujem 😖 tak idem az 10 maja.. ale uz sa tesim 😵

bambi2
autor
3. máj 2012

@delideli ja som strasne zvedava ci nieco najde co je zablokovane...

delideli
3. máj 2012

@bambi2 : super,aj ja idem 10teho 🙂 tak som zvedava ake budu skusenosti, urcite poreferujem 🙂 knizku som zatila ziadnu neobjednala,len som si spravila prehlad,co sa este u nas da zohnat a co uz nie a dufam,ze mi ten pan terapeut poradi..spominal totiz cosi take,ze s liecbou by som potom mohla pokracovat aj doma sama,resp. s manzelovou pomocou ,co sa mi zda celkom super 🙂 cez mailovu komunikaciu posobil velmi prijemne,tak dufam,ze aj dalsie skusenosti budu rovnake..drzim palce aj tebe 🙂

delideli
3. máj 2012

@bambi2 : to som aj ja zvedava,ze com vsetko zisti pri tej diagnostike..

bambi2
autor
3. máj 2012

@delideli a kedy ides presne?? ja 10 maja vo stvrtok rano, uz sa nemozem dockat 😵

bambi2
autor
3. máj 2012

@delideli tak som zvedava na tvoje dojmy... aj na moje, potom daj vediet, dam aj ja... 😉 ja som nezhanala nic zatial. mne povedala ta pani, ze je dobrych takych 6- 10 sedeni s odstupom 1 tyzden aby sa to potom nevratilo do takeho stavu ako to je teraz. tak pocitam tych 8 sedeni dam urcite. nech to stoji co to stoji ked to ma pomoct... teraz som si zaobstarala aj sungit do vody, pijem iba sungitovu vodu, mozno to tiez nieco pomoze. je to na vela vela chorob tak dufam, ze to da tiez vsetko do poriadku co v poriadku nie je. aj ked si myslim, ze som zdrava ako rybicka... mozno je to fakt len mala blokada tak uvidime.. ak chces, precitaj si http://www.vesti.sk/kamen sungit.html

delideli
3. máj 2012

@bambi2 : ja takisto : 10.maja, rano🙂
idem kuknut na ten sungit 🙂

delideli
3. máj 2012

@bambi2 : tu tvoju linku sa mi nepodarilo otvorit,asi mame zase nieco na PC zablokovane v praci..ale pozerela som sem : http://www.shungit.sk/ za vyskusanie nic nedam,zatial nosim krystal na krku a domam mam chryzokol,ten sa odporuca po potrate a ako prevencia dalsieho a tiez ruzenin 🙂tak asi pribudne dalsi do zbierky 🙂

bambi2
autor
3. máj 2012

@delideli neviem preco to nejde otvorit.. ale ked hodis do google sungit, tak ti to vyhodi plno stranok. hej, za vyskusanie clovek nic neda... ja skusam vsetko mozne 🙂 no ja mam tych kamenov troska viac 😀 😀 😀 tiez niektore vraj pomahaju po potratoch, pri plodnosti, pri donoseni deti, pri porodoch atd atd... ja mam mesacny kamen, jadeit 3 druhy, karneol, mokait, slnecny kamen, citrin atd... mam vsetko tie energeticke naramky...som si to asi pred 2ma tyzdnami zaobstarala. dnes som citala, ze karneol uz neraz pomohol pri zenskych problemoch ako napr. ze roztopil cystu ak sa kamen polozi na na podbrusko.. a este pribudnu urcite ine.. ja sice sperky nemusim ale tieto naramky sami pacia... 🙂 tie receptivne nosim na lavej strane a tie projektivne na lavej, tak som zvedava co to urobi. hadam to na treti krat vyjde!!!! 🙂 😵 😵 😵

bambi2
autor
3. máj 2012

@bambi2 zle som to tam napisala, malo tam byt projektivne na pravej 😉

bambi2
autor
3. máj 2012

@delideli este si aj sama sebe napisem prispevok 😀 😀 😀 😀 ach jaj, tusim by som mala vypnut pc a ist trosku na slniecko 🙂

delideli
3. máj 2012

@bambi2 : tak vidim, ze v kamenoch sa vyznas..ja som hladala nieco proti potratu, a na regeneraciu zenskych organov po nom- nasla som ten chryzokol, kupila som tri,pisali,ze ich treba dat na brusko-2 na oblast vajecnikov,1 na maternicu a na celo som si davala namiesto 4teho krystal (tym sa vraj da nahradit)..lezala som pred telkou a mm sa len uskrnal 🙂 🙂
uz som pozerala sungit na ebay,asi si odtial nejaky objednam,v nasich slovenskych obchodoch to byva vacsinou dost predrazene..z naramkov som si momentalne zadovazila akurat cervenu snurku na lavu ruku proti urieknutiu..no co clovek vsetko neskusi 🙂

bambi2
autor
3. máj 2012

@delideli no chrysokol si este zadovazim... 😉 diky za tip 😵 proti urieknutiu je aj ten karneol.. prave si ho nabijam na slnku 😀 a asi objednam aj nieco z tohto bornitu. u nas maju ale iba kamene.. ziadne naramky http://kamienky.blog.cz/1007/bornit

delideli
3. máj 2012

@bambi2 : ten je krasny,asi vezmem aj ten 🙂aj ja dakujem za tipy 🙂

bambi2
autor
7. máj 2012

@delideli ahoj nasla som jednu knizku od Patakyovych, tusim tych spominal ten pan co si mu pisala ak si dobre pamätam http://www.prozdravi.cz/reflexni-diagnostika-ju...

delideli
8. máj 2012

@bambi2 : uz som si urobila zoznm kniziek,ktore sa daju u nas zohnat, vezmem si ho so sebou ,nech mi poradi,ktoru si mam objdnat..od toho j. patakyho je tam tusim viac kniziek,len sama si neviem vybrat,lebo tie popisy mne vela nehovoria.. 😒

bambi2
autor
8. máj 2012

@delideli inak je zaujimave, ze sa este nikto nepridal do diskusie.. ze by to ludia moc nepreferovali, nepoznaju, nemaju skusenosti.. ktovie?? teraz ideme na tie masaze 3, ja, ty a ta danula. som zvedava ci potom otehotnieme a donosime zdrave babo... 😕 😵