Ahojte žienky (tehuľky, mamičky, snažilky či babky alebo iné nežné stvorenia🙂 rada by som otvorila túto tému tu na koníku, nakoľko som tu nič podobné nenašla (alebo som zle hľadala). Konkrétne moja maminka má problém, že po pôrode svojho posledného dieťaťa (štvrtého), ktoré rodila v 40-tke sa jej prsia po 18mesačnom kojení nestiahli ale skôr naopak zväčšili. Telo má chudé, nohy ako paličky, no prsia má ozaj veľké a má z toho komplexy.. Už sme z toho nešťastní celá rodina, lebo odmieta kamkoľvek chodiť a dokonca za posledné roky sa jej tak zhoršil stav chrbtice, že dostáva strašné bolesti. Chodieva aj na ozonoterapiu, lebo má nejaké deformácie a nálezy, čo by trebali zoperovať, no nechce sa dať. Keď som sa s ňou rozprávala práve o tejto redukčnej mammaplastike, tak by sa na to aj dala, no bojí sa anestézy, keďže má problém so zrážaním krvi a ktovie čo ešte. Môjho najmladšieho brata priviedla na svet sekciou, lebo sa nevedela otvoriť. Viem, že viacerí lekári by jej tento zákrok odporučili, no ja by som o tom chcela vedieť čo najviac hlavne od žien, ktoré už takéto niečo podstúpili alebo to práve riešia. Za všetky postrehy, rady, prípadne výstrahy vopred ďakujem a dúfam, že sa aj s Vašou pomocou dopracujem k nejakému riešeniu pre moju mutti 🙂
@martina1305 vdaka, skusim pozriet, no ja by som rada našla aj niekoho konkrétneho kto to už zažil a nielen nazor lekara 😉
vcera presne o tomto hovorii v Damskom Klube na STV1. najdi si relaciu v archive na internete