Ahojte maminy aj buduce maminy aj nemaminy 🙂
moja otazka pre Vás je či poznáte naiky učinný recept na rast vlasov či sa Vám niečo osvedčilo,aj ked je to vaic menej od genetiky,stresu,hormonov atd,,ale niektore z Vás možno poznaju naiky recept,,skušam žihlavu,,teda vyvar z nej aj z lopucha,,papam zinok ktorý je dobrý na nechty a vlasy,,chcem si kupit revalid šampon len enveim nemam s ním skusenosti ak máte Vy kludne sa zapojte do diskusie budem len rada,,videla som na trhu dost sa spomína aktivator Capillan len neviem,, 🙂 samozrejme používam všetko možne na výživu vlaskov masky,,aj prírodne šampony,,ol,olej,,vajíčka,,zabal z medu,,kadečo možne,,kludne sa pridajte do debaty bduem rada 😉
ahoj lady511 🙂 citala som o to v inj teme tu na MK a zevraj v IP poradis nejake babske recepty na rast vlasov...SOm po dvoch porodoch v priebehu 27,5mesiaca a chcela by som mat kvalitnejsie a hlavne rychlejsie rastuce vlasy...dost sa mi stiepia a padaju...ked mozes posli mi prosim IP rada si necham poradit niekym skusenejsim. Vdaka a pekny vecer este. 🙂
@lady511 Ahoj, osobne nemám nič odskúšané, ale napríklad moja sestra mala vždy jemné vlasy, už niekoľko rokov jedáva pravidelne takmer na každé raňajky ovsenú kašu a vlasy má krásne, dlhé, pevné, husté... , sama si robí srandu, už z toho ovsa má vlasy, ako kôň. 🙂 Ale to je zrejme dosť dlhodobé riešenie.
Ja mám odskúšaných strašne vela veci na vypadavnie vlasov, ale jedina vec co mi zafungovala bol prípravok Hairburst. Je to vitaminov preparat v kapsulách. Aj mi super zacali rast vlasy z neho. Fakt, ze odporucam. Najdete ho na nete. Neviem ci ho mozu uzivat tehotne, ale spytajte sa ich 🙂
Ja som po porode mala strasne znicene a vypadane vlasy. Nasla som kozmetiku s ktorou som spokojna a to som ich uz niekolko vyskusala. Ja pouzivam set kofeinovy sampon a kofeinove tonikum a plus som zacala uzivat kapsule pre vitalne vlasy a nechty a to mi zabralo vlasky mam zdrave nepadaju mi a krasne a rychlo rastu z coho sa tesim 🙂 J a si to kupujem z tadeto klikni si na linky a hned ti odtvori produkty vyskusaj sama. Odporucam.
https://www.naturonline.sk/sk/prirodna-kozmetik...
https://www.naturonline.sk/sk/doplnky/vyzivove-...
ahojcek, chces to na rychlejsi rast vlasov alebo abu ti tak nepadali...?