Rebríček na meškajúcu menštruáciu - máte skúsenosti s touto bylinkou?

klokanica
9. aug 2020

Máte niekto skúsenosti s touto bylinkou?
Mešká mi menštruácia a vraj má rebríček pomôcť

diaalex
9. aug 2020

@klokanica tehotná nie si? Inak rebríček pomáha zmierniť bolesti keď už mas ms 🙂

klokanica
autor
9. aug 2020

@diaalex zabudla som spomenúť, že mám 15 takže nie

klokanica
autor
9. aug 2020

@diaalex ale mešká mi len pár dní ale keby mi niekedy meškala dlhšie či má význam ho použiť

klarss
9. aug 2020

@klokanica ja som v tvojom veku mala strašne nepravidelnú ms. Ak nepríde do týždňa tak choď na gynku dá ti tabletky a ms príde. Môže ti meškať aj kvôli gyn. problému takže ja by som každopádne išla k dr. Nieje to nič strašné chodila som ku nej tiež tuším od 14-15 rokov a teraz keď som staršia sa mi menzes ustálil na 32 dňový cyklus. Veľa báb má nepravidelnú ms dá sa to riešiť

klokanica
autor
9. aug 2020

@klarss noo a ešte som zabudla povedať že mám ms len od decembra takže raz som ju nemala dva mesiace aa minulý mesiac mi týždeň meškala

klokanica
autor
9. aug 2020

@klokanica takže vraj je to prvé 2 roky v pohode

klarss
9. aug 2020

@klokanica Skús si prečítať o alchemilke. Moja mama vraví, že je to zázrak pre ženy 🤞🏻

apolka77
9. aug 2020

@klokanica mam tiez 15rocnu dceru a ms jej chodi zatial nepravidelne a stava,sa ze aj 2mes.nepride. Ja by som zatial ziadne tabl.nebrala do 2rokov by sa to malo ustalit ak nie tak az potom.
Co sa tyka rebricka mne osobne prave pomaha zastavit krvacanie (ked je silne)..takze skor by som ho teraz nepila, ale tu alchemiku skusila...

klokanica
autor
9. aug 2020

@apolka77 ďakujem za odpovede

ijozefina007
8. nov 2022

Rebricek upravuje cyklus. Vie rozbehnúť zastavenú ms.
V kombinácii s alchemilkou je to zázrak.
Žiadna chémia, žiadne vedĺajšie účinky.
Chce to len pravidelnosť.
Ráno a večer čaj zo sypaného rebríčka a k tomu raz denne čaj zo sypanej alchemilky.
Piť 3 týždne poctivo, týždeň pauza a ďalšie 3 týždne .