Čauko. Dostal som včera ATB od mojej pani doktorky a dnes ráno už som mal samozrejme rýchly krok (rozumej: sračku). Tak som jej napísal e-mail, nakoľko mám z predošlej choroby ešte doma Reasec. Či reku by som si ho nemohol dať, na potlačenie týchto trablí. Odpísala mi len, že mi predpísala iné ATB a mám užívať to.
Lenže aj tak mi to príde škoda. Reasec, ak som dobre čítal, tak utlmuje peristaltiku čriev, čo v kombinácií s probiotikami (hylak) zaiste bude mať taký efekt, že nebudem frkať. Akurát, že v Reasecu sa píše, že
Neužívajte Reasec v prípade črevných ochorení (zápal tenkého čreva) kvôli podávaniu niektorých antibiotík.
Tak čo teda? Skúsim a prinajhoršom zomriem, či?
@petteri Však aj ja. Len ide o to, že ja mám IBS. Takže nemyslím si, že by tie druhé ATB boli v niečom lepšie... Zrejme mi budú spôsobovať rovnakú sračku. Vlastne jediné ATB, čo mi nespôsiobujú sračku sú sumamed.
@thirstymonk skus imodium ...je to podobne len slabsie ...keby nepomohlo dala by som si reasek.
@aurinia Jo, dal som si double imodium, lebo tak mi odporučila farmaceutka. Že radšej imodium jak reasec.
Ja by som sa riadil tým čo ti odporúčala lekárka