Reálne skúsenosti ľudí pozitívnych na Covid-19

6. nov 2020

ahojte, napadlo ma, za by bolo super prečítať si reálne skúsenosti pozitívnych na koronu, aký mali priebeh, ako to začalo, teraz je veľa ľudí chorých, nachladených a určite sa im vkráda myšlienka, či to nemôže byť práve korona. najlepšie info sú predsa z prvej ruky 🙂 viem, že sú symptómy všelijaké, ale aj tak ma zaujíma ako ste na to prišli 🙂

panelacikova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
panelacikova
6. nov 2020

autorka: napíš mi IP

blumie
6. nov 2020

Je tu plno diskusii, staci pohladat napr. Tu je to este cerstve: https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/priebeh-ochorenia-covid-19/?page=3#post-83295785

autor
6. nov 2020

@panelacikova rada by som zostala v anonymite 🙂 a v tej diskusii je toho dost, to mi staci uplne,
@blumie dakujem velmi pekne, ja som hladala cez lupu, je tam toho vela, ale vsetko len nejake dohady, nenapadlo ma hladat pod slovom priebeh 🙂

oliviabb
6. nov 2020

ako nechapem 🙊. Mas tu ohladom toho plno diskusii, kde sme sa vyjadrovali. Je to tak tazke vyhladat? Si myslis, ze nam sa chce dokola pisat to iste

natalis1998
6. nov 2020

U nás doma boli pozitívni. A začalo to teplotami ktoré trvali 3-4 dni a ako klasická chrípka plus bolesť tela a neskutočná únava. Na konci ochorenia prišli bolesti hlavy a chrbtice. Ale tak záleží to od veku pacienta a od iných dalších ochorení ktorými daný pacient trpí.

ivka21
6. nov 2020

My sme mali tiež pozitívneho a okrem straty cuchu a bolesti hlavy nic

miiceencoovaa
6. nov 2020

U mna to začalo tak, že som najskôr mala teplotu v noci, na další deň neskutočná bolesť hlavy a tela (to rátam ako 1.deň), 2.deň celkom fajn, iba menší kašeľ, 3.deň strata cuchu, horší kašeľ a nádcha, 4.deň v pohode mi bolo, vrátil sa mi čuch, 5.deň bolesť hlavy trochu, zimnica....no a ďalej ešte neviem 😄 dnes mám 5.deň covid a do večera mi bolo úplne super, nemala som žiadne príznaky už a teraz na večer sa mi objavili zas 😅

selbiii
6. nov 2020

Mamina najlepšia kamarátka ..bývajú celá rodina v rodinnom dome a všetci sú nakazený ..babka a dedko bez príznakov ale ich deti a vnúčatá už druhý týždeň sa nemôžu ani pohnúť strašne bolesti pľúc únava bolesti celého tela horúčky nedá sa im dýchať vôbec stratili chute atď ... Není to sranda

leeo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
8. nov 2020

@oliviabb ja nechapem tvoju reakciu. Hned v komente nad tym tvojim je vysvetlenie, ze som nenasla co som chcela, potom som uz nasla a ze mi to staci. Okolo korony je tam toho dost, ale nevedela som nejak najst ten priebeh, uz som nasla, setri sa a liec. Skore uzdravneie prajem.

dian1297
11. jan 2021

Ja som akorat 8 deň v karantene. Vikend po silvestri u mňa a môjho priateľa vypukla korona ktoru sme dostali od svokry. Začalo to tým ze dva tri dni pred nástupom ma pobolievala hlava ale tak inak ako obyčajne. Tlaky za ocami a bolela ma polka hlavy z vrchnej časti. Plus ma zacalo preháňať. V nedeľu uz bol nastup v plnom prúde. Najskôr ma rano prehnalo a ďalej to uz išlo dolu vodou. Cítila som sa slaba, divne pocity v krku skor takú suchost, bolest žalúdka, hlava, únava a večer uz teplota. Priatel dosiel v nedelu z prace a ešte rano sa mi smial že on sa citi skvele a nakoniec dosiel domov s este horším stavom. Nasledujúce dni boli teploty nevladnost. Priatel mas nad 38 horúčky a ja do 38 čiže zvýšená len. Prve dva dni bol ptiatel uplne KO iba lezal a ani nerozprával. Ledva prešiel sam na zachod. Korona je nevyspytateľna odlišuje sa od normálnej chripky asi len tým ze každým dnom nas nejak inak prekvapila. Človek ked si myslí už je lepšie tak príde niečo nové. Dnes už je 8 deň na 6 deň som stratila čuch a chuť a nemam ho doteraz. Uz mame len trochu kašeľ ale co je zvláštne citim uz len slabe telo a bolest nôh. Normlane sa obaja necítime vo vlastnej koží. Neviem to opísať je to ešte cele zvláštne i keď uz zle nam neni. Uvidime možno to je len z toho ze sme uz týždeň niečo len doma a v posteli. Takže tak....treba brat vela vitamínov, pit čaje a oddychovať....

pupavka89
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ronaldoboss
11. jan 2021

@pupavka89 ahoj chcem sa spytat mam podobne priznaky ako ty. Možem mat podla teba covid ?ked priznaky nemàm len bolesti na hrudnik a vičerpavam said probably rozpravani teplota okolo 35 až 36clz. Bola som v kontakte pozitivnou osobou name novÿ rock od vtedi už he 10dni tak by som už citila neake ine priznaky okrem hrudnika či nie? Pred 5dnami antigen test bol negative zajtra ma čaka pcr test.

pupavka89
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ronaldoboss
11. jan 2021

Looking dni ta bolelo hrudnik? Antigen si mala pozit alebo až pcr test

pupavka89
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ronaldoboss
11. jan 2021

Že kolko dni vas bolelo hrudnik a čo aki bolest ste citili na hrudnik

dongelina_gold
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
karolanna
14. feb 2022

Ahojte všetci mam kovid boli ma ešte stále hlava nos upchaty a a slabosť v nohy cítim. Co si môžem na hlavu dat a bolest nohy ?dakujem vám