Realizujú sa už odložené operácie?

lucia851
18. apr 2021

Neviete či už realizujú odložené operácie?

sisa_s
18. apr 2021

Zavisi od nemocnice a personalu, rozhodujuci su anesteziologovia, lebo ak maju plne covid oddelenia, tazko pojdu este k chirurgom na salu...

gaaaa
18. apr 2021

Ja nastupujem zajtra a termín som mala do 2 týždňov.Dr.mi hovoril,že robia len akútne ako som aj ja ale aj tak majú plné oddelenie,lebo že je veľa akútnych stavov.A sám nevedel kedy im ministerstvo povolí už operovať odložených pacientov.Jednému pánovi dal termín na 7.6.ale že aby to nebral na 100 %

lucia851
autor
18. apr 2021

@gaaaa ja už dúfam že tiež pôjdem mne majú zobrať maternicu

gaaaa
18. apr 2021

@lucia851 Ja som pred 3 týždňami ani netušila že 20.4.budem pár hodín na operačke.Ja som chcela prepustiť aj termín kto dlho čaká a nedovolili mi to.že čakajú kedy im to povolia,že strašne veľa ľudí čaká od minulého roku.

unicornlady
19. apr 2021

Akože fakt "úžasné". Tiež mám kamarátku, čo už mesiace čaká na operáciu, mala nehodu, má poranenú chrbticu, bolesti už dva roky (už mala aj predtým operáciu ešte pred koronou), ale stále jej to odkladajú, lebo oni majú tabuľky a to ich "nepustí".

Veď akože "nevadí", že ľuďom sa zhoršia stavy tak, že potom budú potrebovať oveľa dlhšiu liečbu. Ach.

elenita
19. apr 2021

@gaaaa ahoj, a aku operaciu Ti budu robit?

gaaaa
19. apr 2021

@elenita Idú mi odrezať z tenkého čreva.