Ahojte, prosim Vás, neviem či niekto z Vas absolvoval razove vlny , alebo ožiare päty pri vyrastkov.Je možne absolvovat po 2 mesačnej liečbe ožiarov a hned na to razove vlny?? Dakujem
ja som to potrebovala pre moju maminu, ona to ma na päte, achylovej päte, a už absolvovala aj rôzne rehabilitacie, aj ožiare, a po nich asi 2 mesiace išla na razove vlny , sice bola zatial na nich iba 1x, ale doktorka čo jej davala ožiare , tak jej povedala , že nesmie ist na razove vlny, že až po pol roku , tak teraz nevie, čo ma robit
Ja som absolvovala razovu vlnu a ostrohy su prec....ja som bola na ozarovani koncom novembra, kedy som presne bola na razovej vlne neviem, ale isto bola zima a sneh...takze to nebolo viac ako pol roka...nik mi o takom postupe ani nepovedal...takze...za mna blbost
@erikavesela kde si bola na razove vlny?
@thelovelybones v hainburgu
@erikavesela cena kontakt adresa presná? Koľko sedení ? Treba sa objednať?
@erikavesela ulica?
Prosím, robí sa fokusovana razova vlna aj v KE ? Mne to robil Dr.Bodnar, ale klasickú verziu, 4 roky dozadu..noha sa zkratila, cely efekt...najviac mi brali masaze, ĺadovanie, Aulin prášok-do 14 dní bolo po bolesti. Ale zanedbala som cvičenie na Achillovku, mam ju teraz atrofovovanu, k tomu známa bolesť, a krivanie...to je "vizualne" najhoršie. Usg ani magnet ani nič invazivne nepomohlo..viac fb. A masaze. A teraz,keď to mam späť, zabsolvujem celé procedúry okrem razovych vĺn, ak, tak tie speci...a taping, cvičenie, masaze, chiropraxia. Viete mi niekoho dobrého v KE odporučiť?? Vraj aj akupunktúra je fajn
nemal som na pate ale hore ( zla klemba, a kvoli tomu som mal vyrasok na vrchu). bol som na ozarovani - nepomohlo, na razovych vlnach nepomohlo. Prejavovalo sa mi to netakym divnym preskakovanim v nohe.
Nakoniec som to riesil chirurgicky - dva stehy, mala ranka a proste to odstiepil kliestami chirurg. Ale ako pisem, mne vznikol vyrastok, kvoli zle klembe (plochym noham) medzi tarsami vo vrchnej casti chodidla.