Rázove vlny/ a ožiare päty

tomasko9
17. júl 2018

Ahojte, prosim Vás, neviem či niekto z Vas absolvoval razove vlny , alebo ožiare päty pri vyrastkov.Je možne absolvovat po 2 mesačnej liečbe ožiarov a hned na to razove vlny?? Dakujem

miskooo1987
17. júl 2018

nemal som na pate ale hore ( zla klemba, a kvoli tomu som mal vyrasok na vrchu). bol som na ozarovani - nepomohlo, na razovych vlnach nepomohlo. Prejavovalo sa mi to netakym divnym preskakovanim v nohe.

Nakoniec som to riesil chirurgicky - dva stehy, mala ranka a proste to odstiepil kliestami chirurg. Ale ako pisem, mne vznikol vyrastok, kvoli zle klembe (plochym noham) medzi tarsami vo vrchnej casti chodidla.

tomasko9
autor
17. júl 2018

ja som to potrebovala pre moju maminu, ona to ma na päte, achylovej päte, a už absolvovala aj rôzne rehabilitacie, aj ožiare, a po nich asi 2 mesiace išla na razove vlny , sice bola zatial na nich iba 1x, ale doktorka čo jej davala ožiare , tak jej povedala , že nesmie ist na razove vlny, že až po pol roku , tak teraz nevie, čo ma robit

erikavesela
17. júl 2018

Ja som absolvovala razovu vlnu a ostrohy su prec....ja som bola na ozarovani koncom novembra, kedy som presne bola na razovej vlne neviem, ale isto bola zima a sneh...takze to nebolo viac ako pol roka...nik mi o takom postupe ani nepovedal...takze...za mna blbost

thelovelybones
10. okt 2022

@erikavesela kde si bola na razove vlny?

erikavesela
10. okt 2022

@thelovelybones v hainburgu

thelovelybones
10. okt 2022

@erikavesela cena kontakt adresa presná? Koľko sedení ? Treba sa objednať?

thelovelybones
9. jan 2023

@erikavesela ulica?

luciakvapilova
2. jún 2024

Prosím, robí sa fokusovana razova vlna aj v KE ? Mne to robil Dr.Bodnar, ale klasickú verziu, 4 roky dozadu..noha sa zkratila, cely efekt...najviac mi brali masaze, ĺadovanie, Aulin prášok-do 14 dní bolo po bolesti. Ale zanedbala som cvičenie na Achillovku, mam ju teraz atrofovovanu, k tomu známa bolesť, a krivanie...to je "vizualne" najhoršie. Usg ani magnet ani nič invazivne nepomohlo..viac fb. A masaze. A teraz,keď to mam späť, zabsolvujem celé procedúry okrem razovych vĺn, ak, tak tie speci...a taping, cvičenie, masaze, chiropraxia. Viete mi niekoho dobrého v KE odporučiť?? Vraj aj akupunktúra je fajn