Rastúce znamienko

30. máj 2023

Ahojte. Je tu niekto kto mal rastúce znamienka a bolo po biopsii v poriadku?

luccija
30. máj 2023

Ja.. nie každé čo narastie musí byť zhubné.Ale bála som sa veľmi.

autor
30. máj 2023

@luccija super správa 😊 ďakujem. Nebola som si istá či sa môžu znamienka meniť. Ja mám v oku už roky veĺké znamienko. A mne sa zdá že narástlo. Zajtra idem k očnémi či sa mi na to pozrie.

autor
30. máj 2023

@luccija aj ja sa bojím čo mi povedia. Mala som onkologické ochorenie a odvtedy sa furt pozorujem...

7miriam77
30. máj 2023

Ja som mala na chrbte rastúce znamienko, bolo teda dosť veľké,vyberali mi ho na chirurgii, ... biopsia bola negatívna. No bála som sa dosť. Držím palce 🍀

leniel
30. máj 2023

prave som to riesila, za rok mi narastla hnusna cierna pliaga na cele, najprv ako spendlikova hlavicka, narastlo na vyse 1 cm... nebolo mi vsetko jedno, nastastie vsetko ok

autor
31. máj 2023

Ďakujem Vám. Dostala som termín na zajtra tak uvidím čo povedia. Viem si predtaviť čím ste si prešli kým prišli výsledky, som rada že ste mali všetko v poriadku 😊.

7miriam77
31. máj 2023

Držím palce, dobre to dopadne 🍀🍀🍀

domca90
31. júl 2023

Ahojte.Aj môjmu priateľovi sa zväčšilo za 4-5rokov a aj stmavlo.velmi sa bojim.konečne som ho dokopala, že po lete si ho dá vybrať.len dúfam ze nebude neskoro,ja mam v hlave už hrozné scenáre....ma ho uz vela rokov co si pamätám a viem ze aj svokra ma take,presne na tom istom mieste,len svetlejšie. teraz to ma takéto

kvetinka75
31. júl 2023

ja mám od narodenia jedno, ktoré sa zväčšuje a je v poriadku

dotka04
10. máj 2024

Dobry den, ako ste dopadli?