Ahojte. Je tu niekto kto mal rastúce znamienka a bolo po biopsii v poriadku?
@luccija super správa 😊 ďakujem. Nebola som si istá či sa môžu znamienka meniť. Ja mám v oku už roky veĺké znamienko. A mne sa zdá že narástlo. Zajtra idem k očnémi či sa mi na to pozrie.
@luccija aj ja sa bojím čo mi povedia. Mala som onkologické ochorenie a odvtedy sa furt pozorujem...
Ja som mala na chrbte rastúce znamienko, bolo teda dosť veľké,vyberali mi ho na chirurgii, ... biopsia bola negatívna. No bála som sa dosť. Držím palce 🍀
prave som to riesila, za rok mi narastla hnusna cierna pliaga na cele, najprv ako spendlikova hlavicka, narastlo na vyse 1 cm... nebolo mi vsetko jedno, nastastie vsetko ok
Ďakujem Vám. Dostala som termín na zajtra tak uvidím čo povedia. Viem si predtaviť čím ste si prešli kým prišli výsledky, som rada že ste mali všetko v poriadku 😊.
Držím palce, dobre to dopadne 🍀🍀🍀
Ahojte.Aj môjmu priateľovi sa zväčšilo za 4-5rokov a aj stmavlo.velmi sa bojim.konečne som ho dokopala, že po lete si ho dá vybrať.len dúfam ze nebude neskoro,ja mam v hlave už hrozné scenáre....ma ho uz vela rokov co si pamätám a viem ze aj svokra ma take,presne na tom istom mieste,len svetlejšie. teraz to ma takéto
ja mám od narodenia jedno, ktoré sa zväčšuje a je v poriadku
Dobry den, ako ste dopadli?
Ja.. nie každé čo narastie musí byť zhubné.Ale bála som sa veľmi.