Ahojte, straaasne ma boli zub mudrosti, ktory mi rastie.uz asi tyzden. je mozne, ze ten zub mudrosti mi rastie vpravo dole, a boli ma z toho zub hore, vedla ocneho?tento zub mam plombovany, mam ho aj citlivy, ale zubar mi na zaklade rontgenu hovoril este asi pred mesiacom, ze by zatial na nom nerobil korenovu vypln, lebo nevidi na to dovod.lenze teraz ma ten zub strasne boli, a neviem ci je to z toho zubu mudrosti, kedze ten je na dolnej celusti.obcas mam pocit, ze ma boli cela strana lica, cele usta, vsetko.
a co si mozem zobrat na bolest, ked kojim?zatial mam klincekovu silicu, ale uz sa nou pomaly otravim asi, tolko si to dasno potieram .
velke dakujem za kazdu radu.
@saska.t dakujem pekne.lebo ja uz fakt neviem co ma boli.a dala som si paralen, lenze uz ma to zase boli, vydrzalo do max 2 hodiny.ale zase musim cakat dve hod, kym si mozem dat dalsi...moj zubra ma dovolenku, pohotovost cez tyzden nie je.neviem ako to vydrzim do pondelka.
ale ako pises trva to len tyzden? ja sa bojim, ci mi nerastie krivo, lebo ostatne dva zuby mudrosti co uz mam tie ma neboleli, ked mi rastli.ale dakujem aj tak 🙂
@jane0123 z rastu zubu mudrosti ta moze bolet cela polovica tvare vcetne uzlin na krku,proste vsetko,trva to vzdy cca 1. tyz. aj ked kojis,mozes si dat ibuprofen ci paralen co ti dobre zabera, do MM prechadza tak zanedbatelne mnozstvo,ze dietatu neublizi 😉