Rast zubu múdrosti

tinula11
23. jún 2024

Dobrý deň .prosím o radu , prerezava sa mi zub múdrosti od soboty ,bolesť ako svet ...dávam si aj ibuprofén no na nervy ..koncom týždňa letíme na dovolenku ,,tak aspoň nieco účinné čím trošku prejde ťa bolesť ..nechcem to dať trhať ..nech nejdem opuchnutá ...poraďte čo s tým ..viac ako rok bol pokoj a teraz sa ozval ..och ☹

laurita285
23. jún 2024

Väčšinou tieto boliesky s rastom zubu trvajú tak týždeň takže na dovolenku pôjdeš už ok

tinula11
autor
23. jún 2024

@laurita285 tak snáď to prejde ...lebo je to na nervy ..och ..človek sa teší pol roka na dovolenku ku moru a teraz ešte aj zub sa ozve ...

koniarova
23. jún 2024

@tinula11 keď ho dáš zajtra vytrhnúť, do konca týždňa si zaručene fit.

tinula11
autor
23. jún 2024

@koniarova len ho nemám vonku úplne ..iba trošku vidno ho v ďasne že je tam

petronellla87
23. jún 2024

@tinula11 ja som ho tak mala roky, iba trochu vylezeny nenarastol úplne....A asi pred dvoma týždňami ma začal bolieť z ničoho nič. Zubárka mi ho vytrhla a o dva dni som bola fit

michaela329
23. jún 2024

@tinula11 mne vysekali úplne vrasteny v dasne (išiel bokom dole). Ale že budeš za týždeň po extrakcii ok, by som sa nespoliehala-co ak príde zapal?

tinula11
autor
23. jún 2024

@michaela329 no veď toho sa bojím
.že čo bude ...uvidim ako to bude zajtra ak to neprestane zbehnem na pohotovosť nech mi to pozrú ...

michaela329
23. jún 2024

@tinula11 ako ja osobne som bola rýchlo ok, dokonca bez modrín, s ATB len preventívne. No nedávno tu bola téma, kde to babu dosť potrápilo. Asi najlepšie sa opýtať.

tinula11
autor
23. jún 2024

@michaela329 no veru zbehnem uvidím čo bude zajtra ..nakoľko snáď čaká 2,5hod letu tak si chcem dovolenku užiť ...

koniarova
23. jún 2024

@tinula11 trhali mi 3 zuby múdrosti,dva nevyrastené. Vždy som bola to dvoch dní fit. Osobné nepoznám nikoho, komu sa to zapálilo,alebo mal nejaké ťažkosti.

kittykat22
23. jún 2024

@tinula11 skoc k lekarovi a nechaj si narezat dasno. Neboli to. Lekar spravy malicky rez a zub sa vyhrabe. Ja som sa bala, ze to bude boliet alebo krvacat a nic. Za 5 min som bola vonku z ordinacie a do hodiny bolest presla.

maickamf
23. jún 2024

@tinula11 ak je to mozne, zajtra vytrhnut a smelo na dovolenku.
Toto len tak same neprejde, 8cky vedia pekne vytrapit