Dobrý deň .prosím o radu , prerezava sa mi zub múdrosti od soboty ,bolesť ako svet ...dávam si aj ibuprofén no na nervy ..koncom týždňa letíme na dovolenku ,,tak aspoň nieco účinné čím trošku prejde ťa bolesť ..nechcem to dať trhať ..nech nejdem opuchnutá ...poraďte čo s tým ..viac ako rok bol pokoj a teraz sa ozval ..och ☹
@laurita285 tak snáď to prejde ...lebo je to na nervy ..och ..človek sa teší pol roka na dovolenku ku moru a teraz ešte aj zub sa ozve ...
@tinula11 ja som ho tak mala roky, iba trochu vylezeny nenarastol úplne....A asi pred dvoma týždňami ma začal bolieť z ničoho nič. Zubárka mi ho vytrhla a o dva dni som bola fit
@tinula11 mne vysekali úplne vrasteny v dasne (išiel bokom dole). Ale že budeš za týždeň po extrakcii ok, by som sa nespoliehala-co ak príde zapal?
@michaela329 no veď toho sa bojím
.že čo bude ...uvidim ako to bude zajtra ak to neprestane zbehnem na pohotovosť nech mi to pozrú ...
@tinula11 ako ja osobne som bola rýchlo ok, dokonca bez modrín, s ATB len preventívne. No nedávno tu bola téma, kde to babu dosť potrápilo. Asi najlepšie sa opýtať.
@michaela329 no veru zbehnem uvidím čo bude zajtra ..nakoľko snáď čaká 2,5hod letu tak si chcem dovolenku užiť ...
@tinula11 skoc k lekarovi a nechaj si narezat dasno. Neboli to. Lekar spravy malicky rez a zub sa vyhrabe. Ja som sa bala, ze to bude boliet alebo krvacat a nic. Za 5 min som bola vonku z ordinacie a do hodiny bolest presla.
Väčšinou tieto boliesky s rastom zubu trvajú tak týždeň takže na dovolenku pôjdeš už ok