Ahojte, mam taky problem ze som zacala strasne chudnut v priebehu tyzdna som schudla zhruba 2kg ( mala som menstruaciu pred cize neviem ci to ma nieco spolocne) hned ako nieco zjem mi treba ist na wc, som neustale hladna aj ked sa najem az tak ze som sa dnes na to zobudila o 3 rano a nevedela hodinu zaspat ako strasne hladna som bola a nikdy som toto nezazila dokonca jedavam normalne veceru o 5 a vcera som ju mala o 7. Mam pocit ze to co zjem ide hned von. Som strasne vychudnuta a taka slaba dneska sa mi aj zatocila hlava. Vsimla som si ze sa mi strasne trasie len prava ruka. Neviete co by to mohlo byt alebo ci sa mam obavat? Kedze si ratam kalorie viem ze som nebola v deficite. Maso nejem tak neviem ci to moze byt pasomnica. Ani nemam moc chut jest
a lekár čo hovorí?
U mna sa takto prejavila stitna
Nuž sú len 2 možnosti.. buď sa moc sleduješ (čo pri počítaní kalórií by ma ani neprekvapilo..) alebo teda máš nejaký problém.. no osobne mne váha kolíše v pohode aj 2 konfekčné veľkosti hore dole a nikdy ma to nenapadlo riešiť.. v pohode idem z 51 na 56 a potom zas späť na 53 atď. .. dokonca behom roka som schudla 27 kg a aj tak ma to nenapadlo riešiť keďže som vedela že mám inú stravu 🤷🏼♀️ ale ak máš mať z toho stres choď k lekárovi..
co znamena? ...mala som menstruaciu pred... pred cim, pred chudnutim,ci po ci ako? nejak tomu nerozumiem.
tazko povedat, ci to neico znamenat.
ak ratas kalorie, nemas deficit, mas dost bielkovin? nechyba ti nieco? mozu ti chybat vitaminy, preto ten tras.
neviem odkedy ratas kalorie, ci si zmenial stravu a kedy. moze to mat suvis.
co jedavas?
ako dlho po najedeni ides na wc a mas hnacku?
tych kalorii zjes kolko za den?
Tak si hladná,alebo nemáš chuť na jedlo 🤷♀️
moze to byt rozne,ved chod k lekarovi,ten najskor zvazi a urobi potrebne vysetrenia.A preco si ratas kalorie ked chudnes?
No..tak jedine ist k lekarovi
Nemáš hypoglykémiu?alebo si teraz brúsne virózy slabosť, hnačky, točenie hlavy...
2 kg su nič mne skončí menzes a mám o toľko menej pred menzesom som celá nafúknutá, zavodnena
Chod k lekárovi na výter z konecnika a na gastrilo
Neschudla si nejako veľa za poslednú dobu?nie si anemicka?
Lekar, lekar, lekar. Moze to byt od banalneho a rychlo vyriesitelneho problemu, az po vazny. Takze obvodny, gastroenteorolog a cim skor vysetrenia.